Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comedie romantica la cinema "Central"

Cinematograful "Central" invita brailenii, in perioada 1-6 septembrie" la "Despartiti, dar impreuna", o comedie romantica in care lucrurile se petrec dupa formula clasica: baiatul intilneste o fata, totul merge bine apoi putin mai rau, lucrurile indreptindu-se, totusi, spre un final fericit. Filmul urmareste povestea, de cele mai multe ori comica, alteori dureroasa, dar intotdeauna antrenanta, a unui cuplu care se indreapta spre destramarea a ceea ce era odata o relatie solida si plina de dragoste.
Vince Vaughn si Jennifer Aniston sint Gary si Brooke, un cuplu care lasa o mica neintelegere sa iasa de sub control si deodata se descopera pe ei insisi - dupa doi ani petrecuti impreuna - confruntati cu o grea alegere: dragostea sau o pierdere materiala.
Cei doi refuza sa se mute din apartamentul pe care l-au impartit si amenajat cu atentie, ceea ce duce la un adevarat razboi de reactii necontrolate. "Despartiti, dar impreuna" se poate lauda cu o distributie de exceptie compusa din prieteni si familie, care sar in ajutorul lui Gary si Brooke, dindu-le sfaturi din toate perspectivele posibile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii