Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comandantul CMZ Braila, sosia premierului Tariceanu

Cind se tunde scurt, comandantul Centrului Militar Zonal Braila, colonelul Miti Mirel Babeanu, atrage privirile celor din jur ca un magnet. Lumea se uita la el si se intreaba: "Nu cumva o fi Tariceanu?". Si asta pentru ca atunci cind are parul scurt, colonelul Babeanu seamana foarte bine cu prim-ministrul Romaniei. "Asemanarea a devenit evidenta acum doi ani, cind m-am tuns pentru prima data scurt, model NATO. Initial, nu intelegeam de ce se uita lumea lung dupa mine, in supermarket-uri, pe strada sau la PECO, cind puneam benzina. Am inteles abia dupa ce m-a intrebat cineva daca nu cumva sint Tariceanu, venit in vizita incognito", ne-a povestit amuzat colonelul, care nu avut ocazia, pina acum, sa se afle fata in fata cu premierul.
Intrebat daca ar accepta sa devina sosia acestuia, Babeanu a raspuns cu o gluma: "Ar fi o decizie destul de dificila deoarece ar trebui sa ies din Armata, dat fiind ca militarii nu au voie sa faca politica". "Dar daca ar fi o situatie de criza si vi s-ar cere acest lucru?", a insistat reporterul nostru. "Atunci probabil ca nu as avea de ales, avind in vedere statutul meu de militar", a raspuns colonelul, cit se poate de serios.
Miti Mirel Babeanu are 51 de ani si, din 2002, este comandantul Centrului Militar Zonal Braila, care are in subordine centrele militare judetene Buzau, Calarasi si Ialomita. Este casatorit, are o fiica de 21 de ani si un fiu de 20 ani, ambii studenti si locuieste in Galati, facind naveta pentru a ajunge la serviciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii