Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Coman a fost trimis la echipa a doua"

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marti, ca portarul Danut Coman, care refuza sa-si prelungeasca contractul cu gruparea giulesteana, a fost trimis la echipa a doua, pentru a se crea o atmosfera cit mai buna la prima formatie.
"Rapid nu are nici o problema cu portarii, are o problema doar cu Dani Coman. Rapid a avut multa rabdare cu el, a asteptat, a facut multe oferte, tocmai pentru ca este vorba despre Dani Coman. Dar atita timp cit el refuza sa semneze prelungirea contractului, noi, conducerea, am cazut de acord sa-l trimitem la echipa a doua, pentru a crea o atmosfera cit mai buna la prima formatie. Am luat aceasta hotarire, pentru ca prin prezenta lui in lot punea o presiunea foarte mare asupra celorlalti portari pe care ii avem. De aceea, cel putin pentru moment, Coman se va pregati si va juca la Rapid II, sa-l ajute pe Marian Rada sa promoveze. Nu stiu daca jucatorii de la Rapid il doresc in poarta, am vazut ca-l doresc alti jucatori ca Mara, Bilasco sau Karamian. S-a spus ca am ceva cu Dani Coman, dar eu consider ca el este unul dintre cei mai importanti portari din istoria Rapidului, alaturi de Rica Raducanu. Probabil ca gindurile lui sint in alta directie, probail ca se gindeste la alte oferte pe care le are. Nu am avut nici o oferta de transfer pentru Coman, nici macar de un euro. Regret ca s-a ajuns aici, mi-as fi dorit sa faca parte din lot, dar fiecare isi alege calea lui", a spus Zotta.
Danut Coman nu va face parte din lotul Rapidului pentru partida cu formatia VfL Wolfsburg, din prima mansa a Cupei UEFA, care se va disputa joi, de la ora 20.00. Partida retur este programata in 2 octombrie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii