Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coman a decis sa ramina la Rapid

Portarul Danut Coman a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca a luat decizia de a continua la Rapid, acceptind oferta de majorare a salariului sau anual dupa o discutie cu principalul actionar al clubului, George Copos.
"Am ajuns la o intelegere cu clubul, mai este doar o chestiune minora de rezolvat. Dar vreau sa se inteleaga foarte clar ca eu nu am cerut nici un moment o marire de contract. Ci doar sa fiu lasat sa plec, pentru ca imi doream sa joc intr-un campionat puternic. In cele din urma am inteles situatia clubului si faptul ca nu s-a gasit un inlocuitor pentru mine. Am discutat cu domnul Copos acest aspect. Dinsul mi-a facut o oferta de marire a salariului pentru perioada care o mai am de contract, iar eu am acceptat. Voi ramine la Rapid si imi voi ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivele", a spus Coman.
Portarul rapidist a adaugat ca singurul lucru care mai trebuie pus la punct este legat de propunerea clubului de prelungire cu un an a contractului sau care expira in 2009. "A mai ramas de pus la punct doar chestiunea legasta de prelungirea contractului meu. Dar este un lucru care sigur se va rezolva fara probleme", a afirmat portarul.
Danut Coman a explicat ca nu a negociat cu George Copos marirea salariului. "Am acceptat oferta fara sa cer un euro in plus. Dinsul mi-a spus suma, iar eu am raspuns: "Multumesc, e foarte bine". N-a fost absolut nici o negociere. Nu sint disperat dupa bani, asta trebuie sa se inteleaga. S-a uitat prea repede faptul ca in iarna am refuzat propunerea domnului Copos de a-mi mari contractul", a mentionat Coman.
Portarul Danut Coman a declarat, saptamina trecuta, inainte de a pleca impreuna cu lotul echipei Rapid in cantonament in Elvetia, ca vrea sa plece din Giulesti, deoarece are o oferta concreta de transfer de la clubul spaniol Levante. Deranjat de unele afirmatii ale conducerii clubului, potrivit carora nu ar exista nici o oferta de transfer pentru el, Coman nu a vrut, miercuri, sa joace in partida amicala pierduta, cu scorul de 0-1, de Rapid in fata formatiei Bastia.
Categorie articol: 

Comentarii