Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coltul cititorului on-line

o mama: este perfect si adevarat. Iti este teama sa mai mergi pe strazi dupa lasarea intunericului. Este crima sa mai ai si copii la scoala, mai ales fetite. Trebuie sa te duci inaintea lor ca sint acostate de indivizi dubiosi si ne este teama de siguranta lor. Unde mai pui ca liceele din Braila au program si dupa-amiaza, seara tirziu. Mai faceti ceva si pentru cetateni ca si asa nu ati facut nimic. Doar ati cheltuit banii publici pentru buzunarul vostru, iar politia are grija de mafioti sa-i apere si sa le agreeze poftele. Pai de acolo isi iau dreptul, nu de la oamenii simpli

un brailean: "Din pacate, politia este putin timorata".
Atunci sa plece in somaj! E adevarat si ca handicapatii care ne conduc si care fac legile sint bolnavi mintal: in loc sa faca legi in sprijinul cetatenilor acestei tari, mintile lor bolnave dar odihnite nascocesc alte timpenii (cum ar fi majorarea limitei de viteza). Deci, propunerea mea: schimbarea de urgenta a legislatiei (in sensul ca trebuie sa fie mai dura cu cei care fac acte de violenta, tilharie, frauda) si angajarea unor persoane competente in politie (cu examen medical pe bune si cu verificarea gradului de cultura generala si de discernamint), care sa stie sa se comporte adecvat situatiei intilnite.

brailean: Ma faceti sa rid. Scoala nu trebuie sa aiba nici un contact cu politia!!! Scolile au refuzat monitorizarea video. De ce?
Categorie articol: 

Comentarii