Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. Un tobogan, un leagăn şi o măsuţă pentru Secţia de Pediatrie

• o doamnă care a dorit să-şi păstreze anonimatul ne-a adus, vineri, o cutie uriaşă în care se află un ansamblu format dintr-un tobogan şi un leagăn din plastic • cu siguranţă, micii pacienţi de la Pediatrie vor fi foarte încântaţi de această mega-jucărie • tot vineri, o altă mămică ne-a mai adus o măsuţă de lucru, mai multe jucării, dar şi 50 lei

 

Oamenii rezonează, pe zi ce trece, tot mai mult cu campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie”, iar o dovadă în acest sens este faptul că zilnic ne trec pragul redacţiei brăileni inimoşi cu braţele pline de donaţii. Vineri, o doamnă care a dorit să rămână anonimă, ne-a adus o cutie uriaşă în care se află un ansamblu format dintr-un tobogan şi un leagăn, din plastic. Cu siguranţă, micuţii pacienţi vor fi foarte încântaţi de această mega-jucărie!

Tot vineri, am mai primit o donaţie care constă într-o măsuţă de lucru şi mai multe jucării, dar şi 50 lei, de la o mămică ce a dorit să rămână anonimă. Per total, am strâns suma de 3.000 lei la sediul redacţiei.

Aşa cum v-am mai informat, campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!” este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

 

Atelierul de zmeie s-a amânat pentru sâmbătă, 20 aprilie

 

Atelierul de confecţionat zmeie anunţat pentru 14 aprilie în Parcul Monument s-a amânat pentru data de 20 aprilie, din cauza vremii capricioase. Ideea organizării unei strângeri de fonduri pentru campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!” prin organizarea unui atelier de confecţionat zmeie, de Facepainting şi desene de asfalt aparţine Mădălinei Mocanu, o tânără mămică pe care o cunoaştem de la campania “Bogdi învinge tumora!”.

Aşadar, chiar dacă vremea nu a ţinut cu noi, nu renunţăm! Vă aşteptăm cu mic, cu mare, sâmbătă, pe 20 aprilie, în Parcul Monument, să ne distrăm, să donăm şi să colorăm împreună Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila!

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii