Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. Un nou televizor şi o donaţie de 500 lei

• mămica unei fetiţe şi a unui băieţel a venit ieri la sediul redacţiei noastre şi a donat un televizor pentru ca Secţia de Pediatrie să se umple de râsetele copiilor când se vor uita la desene animate • tot ieri, un medic pensionar, care a dorit să-şi păstreze anonimatul a oferit suma de 500 lei pentru această campanie • nu uitaţi, “#coloramimpreuna - Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie” rămâne deschisă până pe 20 aprilie

 

Nicio zi fără donaţii pentru campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”. Alte două noi donaţii au sosit ieri la sediul redacţiei noastre, brăilenii înţelegând că printr-un simplu gest pot “colora” atmosfera din secţia unde anual sunt internaţi peste 2.000 de copii. Prima donaţie a venit din partea unei mămici a doi copii, un băieţel şi o fetiţă. Aceasta a văzut că celor mici le-ar prinde tare bine un televizor în salon, aşa că a dat comandă de un astfel de aparat şi l-a donat ieri pentru această campanie. Mămica nu şi-a luat rămas bun de la noi fără să ne promită că se va întoarce şi cu alte donaţii. Tot ieri, un medic pensionar care a dorit să rămână anonim, a donat suma de 500 lei, bani cu care o să cumpărăm lucrurile necesare pentru ca secţia să prindă “culoare”. Le mulţumim celor doi donatori pentru generozitate şi pentru implicare. Precizăm că de la începutul campanie şi până acum din donaţiile în bani s-au adunat 2.950 lei. În ceea ce priveşte televizoarele, vă anunţăm cu bucurie că numărul acestora a ajuns la 5.

Campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”, organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, rămâne deschisă până pe 20 aprilie pentru toţi cei care vor să “coloreze” alături de noi. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

Noi vă sugerăm câteva idei: jucării din plastic, măsuţe şi scăunele fără colţuri, tot din material plastic, covoraşe de joacă, băncuţe, tablă magnetică, căsuţe din plastic şi ţarcuri de joacă, tobogane mici din plastic, cărticele de colorat, jocuri, creioane colorate, cuburi de lego, stickere pentru pereţi cu personaje din desene, carusele pentru pătuţurile sugarilor, premergător. Precizăm că toate lucrurile oferite trebuie să prezinte siguranţă (să nu poată fi rupte, smulse, înghiţite etc) şi să fie uşor de dezinfectat.

Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail coloramimpreuna@obiectivbr.ro sau la numerele de telefon ale redacţiei disponibile şi în ediţiile print şi pe site.

Nu uitaţi! Dumnică, 14 aprilie, în Parcul Monument, între orele 11:30-13:30, are loc un eveniment “colorat”, organizat de o mămică implicată în acţiuni umanitare, Mădălina Mocanu. “Un zmeu dă culoare” îşi propune să strângă cât mai mulţi copii şi adulţi la atelierul ce va fi amplasat la măsuţele unde se joacă, de regulă, şah şi table. Fiecare e încurajat să-şi facă propriul zmeu şi să se distreze preţ de câteva momente. Pe lângă atelier, copiii vor avea posibilitatea să se picteze pe faţă, avem atelier de Facepainting, iar cine vrea să rămână “cu picioarele pe pământ” poate participa la activitatea de desenat pe asfalt. Ne distrăm şi donăm pentru secţia de Pediatrie!

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!
Categorie articol: 

Comentarii