Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. Secţia de Pediatrie va avea jaluzele!

• banii necesari au fost donaţi de Biserica Sf. Cuvioasă Parascheva, prin bunăvoinţa preotului paroh Stan Ştefan • firma care ne-a preluat comanda este “Tehnologic Grup”, aceasta, la rându-i, oferindu-ne un discount generos • şi alte donaţii au mai sosit la redacţie

 

În fiecare zi ne demonstraţi că Dumnezeu lucrează prin oameni, iar pentru asta ne înclinăm în faţa dumneavoastră! Ultima veste extraordinar de bună primită în cadrul campaniei #coloramimpreuna este că Secţia de Pediatrie va avea jaluzele noi, astfel că vara ce va să vină nu va mai transforma saloanele de copii în “saune”, iar somnul de prânz va fi cu adevărat odihnitor pentru micuţii pacienţi. Totul este posibil datorită Bisericii “Sf. Cuvioasă Parascheva”, prin bunăvoinţa preotului paroh Stan Ştefan. Firma care se va ocupa de confecţionarea şi montarea lor este “Tehnologic Grup” din Brăila, căreia îi suntem, de asemenea, recunoscători pentru generosul discount oferit. Abia aşteptăm să vedem rezultatul final!

O altă donaţie financiară a venit din partea firmei Solar Watts, în valoare de 150 lei, până acum, la sediul redacţiei, strângându-se în total suma de 1.400 lei. Luni, o mămică ce a dorit să rămână anonimă ne-a adus o “super-băncuţă”. Am numit-o “super-băncuţa”, deoarece, din două-trei mişcări, aceasta se transformă în masă şi scaunel, un fel de mini-birou la care micuţii vor putea “lucra” confortabil. Are şi două sertare, în care am găsit mai multe cărticele de colorat, dar şi de poveşti. De asemenea, o altă donaţie anonimă a venit din partea unei brăilence care ne-a adus la redacţie un televizor, model mai vechi dar funcţional.

Aşa cum v-am mai informat, campania este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi “Asociaţia pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

Noi vă sugerăm câteva idei: jucării din plastic, măsuţe şi scăunele fără colţuri, tot din material plastic, covoraşe de joacă, băncuţe, tablă magnetică, căsuţe din plastic şi ţarcuri de joacă, tobogane mici din plastic, cărticele de colorat, jocuri, creioane colorate, cuburi de lego, stickere pentru pereţi cu personaje din desene, carusele pentru pătuţurile sugarilor, scaune speciale pentru servirea mesei, premergător, două fierbătoare pentru apă, cuptor cu microunde, lenjerii colorate rezistente la spălat, ideal din bumbac etc. Precizăm că toate lucrurile oferite trebuie să prezinte siguranţă (să nu poată fi rupte, smulse, înghiţite etc) şi să fie uşor de dezinfectat.

Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail coloramimpreuna@obiectivbr.ro sau la numerele de telefon ale redacţiei disponibile şi în ediţiile print, şi pe site. De asemenea, cei care vor să se implice în campanie, dar nu au timp fizic pentru asta, pot face donaţii în bani direct la redacţie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. De asemenea, donaţii se pot face şi prin transfer bancar, Asociaţia pentru Adevăr punând la dispoziţie următorul cont: RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

Vă rugăm să specificaţi “Pentru campania colorăm împreună” atunci când faceţi donaţia. Avem nevoie de multe mâini pentru a da o pată de culoare unei secţii de spital aflată de atâţia ani “în aşteptare”, în care copilul oricăruia dintre noi poate ajunge oricând.

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii