Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. Secţia de Pediatrie începe să prindă “culoare”

• ieri, voluntarii campaniei şi angajaţii secţiei au amenajat primele saloane, atmosfera fiind acum una “veselă” • în paralel, donaţiile continuă să sosească la redacţie • o donaţie de 700 lei a venit ieri din partea angajaţilor Căminului de Bătrâni din Lacul Sărat, iar o a doua, un DVD player, a fost făcută de un brăilean care a dorit să rămână anonim

 

Jaluzele colorate, aşternuturi “vesele”, măsuţe la care copiii pot sta şi citi sau colora, plus multe jucării! Cu lucruri simple am reuşit să schimbăm atmosfera “gri” din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.

Aşa cum spune şi titlul campaniei, “#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie”, ieri, voluntarii şi angajaţii secţiei s-au apucat de “colorat” şi au “dat viaţă” saloanelor, care arată acum mult mai “prietenoase” pentru copiii internaţi, imaginile vorbind de la sine. Primele saloane au fost deja amenajate, urmând ca după sărbători să continuăm ceea ce am început şi întreaga Secţie să fie o “explozie” de culoare. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, cum ar fi montarea televizoarelor, finalizarea montării jaluzelelor sau amplasarea unor dulăpioare şi frigidere pe care le-am putut cumpăra cu banii donaţi de dumneavostră, însă mulţumită celor care s-au alăturat acestei campanii avem acum tot ce ne trebuie pentru ca micuţii şi adolescenţii internaţi în spital să nu se mai simtă “încarceraţi” într-un spaţiul lipsit de culoare.

Şi pentru că tot a venit vorba de donaţii, trebuie precizat că acestea au continuat să sosească şi ieri la redacţia noastră. Este vorba despre o donaţie de 700 lei venită din partea Căminului de Bătrâni din Lacul Sărat şi o a doua din partea unui brăilean care a dorit să rămână anonim, acelaşi donator care în urmă cu câteva săptămâni a cumpărat trei televizoare şi multe alte jucării. Acesta ne-a adus un DVD, aparat ce va fi de mare folos copiilor, mai ales că avem o întreagă colecţie de desene animate pe care cei mici le pot viziona.

Cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr” mulţumeşte încă o dată tuturor celor care au înţeles mesajul acestei campanii şi au “colorat” alături de noi. Ne dorim ca niciun copil să nu ajungă vreodată să fie internat în spital, însă, dacă, din păcate, acest lucru se întâmplă, sperăm ca donaţiile făcute în această campanie să le facă şederea mai plăcută.

Mulţumim tuturor pentru frumoasa mobilizare: mămici şi pitici, bunici sau nepoţi, antreprenori sau elevi, salariaţi sau pensionari!

#impreuna, vedem astăzi cum Secţia de Pediatrie prinde “culoare”!
Categorie articol: 

Comentarii