Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. SC Fitofarm Domi SRL colorează alături de noi saloanele de adolescenţi din Secţia de Pediatrie

• mese şi scaune din plastic şi jocuri pentru adolescenţi sunt cele mai recente donaţii, venite din partea SC Fitofarm Domi SRL, administrată de inginerul agronom Doru Jianu • la evenimentul de duminică din Parcul Monument, pe lângă atelierul de confecţionat zmeie, veţi mai găsi şi ateliere de facepainting şi cretă pentru desene pe asfalt

 

O nouă zi, noi donaţii la redacţia cotidianului “Obiectiv-Vocea Brăilei” pentru campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!”. De data aceasta, darurile sunt pentru pacienţii de vârste mai mari, 12 - 18 ani, şi au ajuns la noi prin generozitatea inginerului agronom Doru Jianu, administratorul  SC Fitofarm Domi SRL Brăila. Acesta a donat două mese mari şi zece scaune din plastic, dar şi mai multe jocuri adecvate preadolescenţilor şi adolescenţilor: puzzle, şah, table, darts, cărţi, cub rubik, şi alte jocuri de îndemânare şi perspicacitate. Nici micuţii pacienţi nu au fost uitaţi, pentru ei fiind pregătite seturi de cuburi din lemn, tăbliţe magnetice şi alte jocuri adecvate acestei vârste.

SC Fitofarm Domi SRL este o societate cu capital 100% românesc, cu sediul în oraşul Ianca şi puncte de lucru în comuna Traian şi municipiul Brăila, pe şos Buzăului. Are ca obiect de activitate vânzare şi distribuţie zonală de seminţe, îngrăşăminte şi pesticide pe judeţele Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Buzău şi Galaţi. De asemenea se mai ocupă şi cu transportul de mărfuri, consultanţă în agricultură şi achiziţie de cereale. Doru Jianu nu este pentru prima dată prezent în campaniile “Obiectiv” şi cu siguranţă nici ultima. Îi mulţumim pentru implicare şi pentru generozitate.

 

Zmeie, facepainting şi desene pe asfalt, duminică, în Monument

Vă reamintim că dumnică, 14 aprilie, în Parcul Monument, între orele 11:30-13:30 are loc un eveniment “colorat”, organizat de o mămică implicată în acţiuni umanitare, Mădălina Mocanu. “Un zmeu dă culoare” îşi propune să strângă cât mai mulţi copii şi adulţi la atelierul ce va fi amplasat la măsuţele unde se joacă, de regulă, şah şi table. Fiecare e încurajat să-şi facă propriul zmeu şi să se distreze preţ de câteva momente. Pe lângă atelier, copiii vor avea posibilitatea să se picteze pe faţă, pentru că va fi prezentă şi o persoană care se va ocupa de Facepainting! Cine vrea să rămână “cu picioarele pe pământ” poate participa la activitatea de desenat pe asfalt. Ne distrăm şi donăm pentru secţia de Pediatrie!

Campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!” este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

Noi vă sugerăm câteva idei: jucării din plastic, măsuţe şi scăunele fără colţuri, tot din material plastic, covoraşe de joacă, băncuţe, tablă magnetică, căsuţe din plastic şi ţarcuri de joacă, tobogane mici din plastic, cărticele de colorat, jocuri, creioane colorate, cuburi de lego, stickere pentru pereţi cu personaje din desene, carusele pentru pătuţurile sugarilor, premergător. Precizăm că toate lucrurile oferite trebuie să prezinte siguranţă (să nu poată fi rupte, smulse, înghiţite etc) şi să fie uşor de dezinfectat.

Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail coloramimpreuna@obiectivbr.ro sau la numerele de telefon ale redacţiei disponibile şi în ediţiile print şi pe site.

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii