Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna: scăunele pentru servit masa, fierbător de apă şi un televizor pentru Secţia de Pediatrie

• mai multe mămici cu suflet mare, organizate într-un grup pe Facebook, au cumpărat aceste obiecte şi le-au donat, cu mare drag, în cadrul campaniei prin care ne-am propus să dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!

 

Încă o mână de ajutor venită din partea unor mămici cu suflet mare din Brăila, pentru campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”. Vineri, o reprezentantă a unui grup de mămici organizat pe Facebook ne-a adus la redacţie patru scăunele pentru servit masa, un televizor şi un fierbător. “Este doar prima parte a donaţiilor! Vom reveni şi cu altele”, ne-a spus mămica ce ne-a adus lucrurile. Mulţumim doamnelor pentru donaţia de vineri!

Aşa cum v-am mai informat, campania este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

Noi vă sugerăm câteva idei: jucării din plastic, măsuţe şi scăunele fără colţuri, tot din material plastic, covoraşe de joacă, băncuţe, tablă magnetică, căsuţe din plastic şi ţarcuri de joacă, tobogane mici din plastic, cărticele de colorat, jocuri, creioane colorate, cuburi de lego, stickere pentru pereţi cu personaje din desene, carusele pentru pătuţurile sugarilor, scaune speciale pentru servirea mesei, premergător, lenjerii colorate rezistente la spălat, ideal din bumbac etc. Precizăm că toate lucrurile oferite trebuie să prezinte siguranţă (să nu poată fi rupte, smulse, înghiţite etc) şi să fie uşor de dezinfectat.

În caz că optaţi pentru lenjerii, rugămintea noastră ar fi să vorbiţi cu familia sau prietenii şi să cumpăraţi 4-6 seturi identice, deoarece este interzisă folosirea de lenjerii de diverse culori în aceeaşi încăpere.

Pentru orice întrebări sau detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail coloramimpreuna@obiectivbr.ro sau la numerele de telefon ale redacţiei disponibile şi în ediţiile print şi pe site. De asemenea, cei care vor să se implice în campanie, dar nu au timp fizic pentru asta, pot face donaţii în bani direct la redacţie, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. De asemenea, donaţii se pot face şi prin transfer bancar, Asociaţia pentru Adevăr punând la dispoziţie următorul cont:

RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR - Sucursala Brăila.

Vă rugăm să specificaţi “Pentru campania colorăm împreună” atunci când faceţi donaţia. Avem nevoie de multe mâini pentru a da o pată de culoare unei secţii de spital aflată de atâţia ani “în aşteptare”, în care copilul oricăruia dintre noi poate ajunge oricând.

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!
Categorie articol: 

Comentarii