Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#coloramimpreuna. 500 lei şi patru televizoare, cea mai nouă donaţie pentru Secţia de Pediatrie

• donaţia de 500 lei a fost făcută de Asociaţia “Prietenii lui Flipper” • cea de-a doua donaţie generoasă, cele patru televizoare, a venit din partea a 45 de mămici din Brăila, care au strâns bănuţi pentru ca micuţii internaţi în Secţia de Pediatrie să se poată bucura de desenele animate preferate

 

Donaţiile pentru campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţa Secţiei de Pediatrie” au continuat să sosească şi în Săptămâna Mare. Prima a sosit marţi, din partea Asociaţiei “Prietenii lui Flipper”, reprezentanţii acesteia dăruind suma de 500 lei. De altfel, asociaţia sportivă a fost alături de noi şi în alte campanii organizate de cotidianul “Obiectiv”. Cea de-a doua donaţie, primită ieri, a venit din partea a 45 de mămici din Brăila. Acestea au strâns bănuţi şi au cumpărat încă patru televizoare, pentru ca micuţilor din Secţia de Pediatrie să nu le lipsească desenele animate preferate atunci când sunt internaţi în spital. În plus, donaţia a fost însoţită şi de câteva cărţi de colorat. Aceasta a fost cea de-a doua donaţie făcută de grupul de mămici, după ce acum două săptămâni ne-au adus un televizor, un fierbător şi patru scaune de masă pentru bebe.

Tot săptămâna aceasta am mai primit o donaţie de jucării şi cărţi la redacţie din partea văduvelor membre ale Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război - Filiala Brăila.

Campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţa Secţiei de Pediatrie” a intrat pe ultima sută de metri, în doar o lună reuşind să adunăm sute de donaţii pentru a “înveseli” atmosfera din saloanele secţiei. Iar pentru asta le mulţumim tuturor care au rezonat cu mesajul acestei campanii şi au dorit să le facă micuţilor internaţi în spital şederea mai comodă! Mulţumim tuturor şi fiecăruia în parte!
Categorie articol: 

Comentarii