Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coliziune între un taxi și un BMW în zona Caporal Mușat

* șoferul unui ”Logan” se deplasa pe Șoseaua Buzăului și a vrut să întoarcă fără să se asigure * a intrat în colziune cu un autoturism ”BMW” condus de un tânăr de 28 de ani * vinovatul este taximetrist, însă la momentul accidentului nu circula în regim de taxi

 

 

Un taximetrist a întors fără să se asigure, în zona Caporal Mușat, și s-a ciocnit cu un autoturism ”BMW”. Polițiștii s-au deplasat la fața locului.

Vineri dimineață, un bărbat de 52 de ani din Brăila circula cu autoturismul ”Dacia Logan” pe Șoseaua Buzăului, către Barieră, pe prima bandă. Potrivit polițiștilor, șoferul a vrut să întoarcă fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un BMW condus de un tânăr de 28 de ani din Brăila, care venea pe banda a doua.

Evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă, fiind vorba despre șoferul de 52 de ani. Acesta circula cu auto tip taxi, însă, la momentul accidentului, el nu circula în regim taxi, adică nu avea nici client și nici ceasul nu era în funcțiune.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot în această săptămână, un alt taximetrist, în vârstă de 63 de ani, a întors pe B-dul Dorobanților, pe linie continuă, și a fost surprins de un autoturism marca ”Audi” care venea din sens opus.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii