Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coliziune între trei maşini pe Şoseaua Buzăului

un şofer bucureştean conducea autoturismul dinspre zona Barieră către ieşirea din municipiu, iar la intersecţia cu strada Hipodrom a lovit un Ford oprit la semafor • în urma impactului, maşina a ricoşat într-un alt auto aflat în faţă • un autoturism a ajuns în stâlp

 

Trei maşini au intrat una în alta din cauza unui şofer neatent, iar una s-a oprit într-un stâlp. Din fericire, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

După cum au stabilit poliţiştii, sâmbătă, în jurul prânzului, un bărbat de 35 de ani din Bucureşti conducea autoturismul pe Calea Călăraşilor, dinspre zona Barieră către ieşirea din municipiu. La intersecţia cu strada Hipodrom, şoferul a lovit un Ford oprit la semafor, acesta fiind condus de o femeie de 41 de ani, din comuna brăileană Gemenele. În urma impactului, cea de-a doua maşină a ricoşat într-un alt auto aflat în faţă, oprit tot la semafor. Acesta era condus de un bărbat de 28 de ani din municipiul Brăila.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări, şoferii fiind testaţi cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost zero în toate cazurile. Nicio persoană nu a fost rănită, evenimentul fiind înregistrat ca tamponare.

Şoferul bucureştean, adică vinovatul, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 lei.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii