Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Colegiul Medicilor a demarat ancheta in cazul "adeverintelor pentru chiul"

I-am prezentat actele de la dosar, asa cum prevede legea si i-am acordat sapte zile pentru a ne raspunde in scris. Abia dupa ce vom vedea ce a declarat vom actiona in continuare si vom comunica rezultatul comisiei de disciplina", ne-a declarat dr. Florin Ioan, presedintele Colegiului Medicilor Braila.
Doctorul care a eliberat adeverinte pentru chiul la Policlinica cu Plata de la Autogara, dar cu parafa cabinetului particular, a incheiat colaborarea cu policlinica. "Deja avem un proces-verbal care atesta faptul ca s-a desfacut contractul de prestari servicii. Dansul, nemaiprezentandu-se la munca, contractul a devenit nul", ne-a spus managerul Policlinicii cu Plata, Tudor Gheorghe.
De asemenea, tot pentru eradicarea fenomenului, Inspectoratul Judetean de Politie a demarat o actiune de verificare a tuturor adeverintelor medicale din unitatile de invatamant brailene. Politia cerceteaza, in continuare, cazul doctorului care a eliberat scutiri medicale redactorilor "Obiectiv" in schimbul a 5 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii