Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Colegiile brailene, Gh. M. Murgoci si N. Balcescu au cistigat finalele la volei si baschet

Echipa de fete a Colegiului National "Gheorghe Munteanu Murgoci" pregatita de profesoara Elena Preda a cistigat finala turneului de volei fete, dupa ce a intrecut-o in ultimul act al competitiei pe cea de la D. P. Perpessicius cu 3-1.
Primul set a fost adjudecat de formatia de la Perpessicius pregatita de profesorul Valentin Badea, insa replica jucatoarelor de la Murgoci a fost prompta si scorul a redevenit egal, la seturi, 1-1.
Elevele profesoarei Elena Preda au evoluat la fel de bine si in seturile urmatoare si s-au impus cu 3-1 intr-un meci in care principalele artizane ale succesului au fost Camelia Ionescu si Andreea Aldea.
Lotul echipei de la Gh. M. Murgoci a avut urmatoarea componenta: Camelia Ionescu, Andreea Aldea, Nicoleta Fasie, Mioara Mihai, Aurora Coticeru, Aura Cojocaru, Ana Roman, Bianca Todica, Iulia Balaban, Oana Podaru, Viorica Patrascu, Raluca Vacaru.

Nicolae Balcescu isi pastreaza suprematia la baschet

Finala la baschet baieti s-a disputat intre echipa Colegiului Nicolae Balcescu si cea a Liceului cu Program Sportiv.
Disputa a fost echilibrata doar in primele doua sferturi, dupa care experimentata formatie de la Balcescu s-a detasat in cistigatoare.
LPS-ul a condus cu 3-0 si 3-2, insa, la finalul primului sfert, Balcescu avea un avantaj de un punct, 4-3. Sfertul al doilea, la fel de echilibrat, s-a incheiat nedecis, 10-10, dupa 10 minute de joc in care echipa LPS-ului a condus, la un moment dat, la o diferenta de trei puncte.
In timp ce jucatorii de la LPS au cautat doar cosurile de trei puncte, cei de la Balcescu au luat jocul in serios si, impulsionati de colgeterul Catalin Naziru, si-au demonstrat arsenalul tehnico-tactic de care dispun marcind cos dupa cos.
Elevii profesorului Dumitru Craciun conduceau cu 21-13 dupa sfertul al treilea, iar in final s-au impus cu 37-16, in fata unei echipe ambitioase, cum a fost cea a LPS-ului simbata, dar care inca nu are o disciplina tactica bine pusa la punct si cu toate acestea se poate spune ca a fost o finalista merituoasa.
Lotul echipei de la Nicolae Balcescu a avut urmatoarea componenta: Adrian Arama, Catalin Naziru, Razvan Matei, Armand Perianu, Emil Zodila, Stefan Petrica, Sebastian Ene, Ionut Munteanu, Cornel Varzaru, Cosmin Duican, Stefan Mantale, Cristian Epure, Bogdan Dumitru, Madalin Neacsu, Ovidiu Iosif.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii