Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Colectă pentru ajutorarea unei fetițe de 4 ani la biserica „Sf. Dumitru” Brăilița

* micuța suferă de scolioză congenitală malformativă cu bloc de vertebre cervicale și are nevoie de 56.000 de dolari pentru a fi operată * de Sf. Dumitru, parohia Brăilița a donat alimente pentru 30 de familii cu mulți copii și bătrâni aflați în evidențe și a adunat 5.000 de lei pentru ajutorarea Mirunei

 

 

 

Dărnicie în parohia „Sf. Dumitru” din Brăilița, cu prilejul sărbătorii de hram, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian.

Astfel, în zilele premergătoare hramului bisericii, preoții slujitori și voluntarii parohiei „Sf. Dumitru” Brăilița au achiziționat și au distribuit alimente, cărți și produse de strictă necesitate pentru 30 de familii cu mulți copii și pentru bătrâni singuri și nevoiași aflați în evidențele parohiale.

În același timp, în ziua de hram - sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir - parohia brăileană a organizat o colectă pentru ajutorarea unei fetițe de numai 4 ani, Miruna Georgiana Drăghici, din municipiu, care suferă de o afecțiune gravă - scolioză congenitală malformativă cu bloc de vertrebre cervicale.

„Pentru efectuarea unei operații care ar putea să-i normalizeze acestui copil viața de zi cu zi, parohia brăileană, cu sprijinul credincioşilor, a reuşit să strângă suma de 5.000 lei pe care a pus-o la dispoziția familiei, în vederea inițierii demersurilor medicale”, a precizat părintele consilier Rareș Bucur, din cadrul Eparhiei Dunării de Jos.

Costul intervenției chirurgicale care să-i schimbe viața Mirunei, să o salveze de această nenorocire și să a transforme într-un copil normal este de 56.000 de dolari.  

 
Categorie articol: 

Comentarii