Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Colectă de alimente pentru vârstnicii săraci din Brăila

• astăzi, până la ora 18.00, cei care doresc să le ofere celor mai puţin norocoşi un Paşte cu cele necesare o pot face aducând un pachet cu alimente şi produse la Millenium Insurance Broker (str. Şcolilor, nr. 40, bl. B, parter, Brăila)

 

Asociaţia Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor anunţă deschiderea colectei de alimente de Paşte pentru bătrânii cu venituri modeste din judeţul Brăila. Astăzi, până la ora 18.00, cei care doresc să fie alături de cei mai puţini norocoşi şi să  le ofere un Paşte cu cele necesare o pot face aducând un pachet cu alimente şi produse la Millenium Insurance Broker (str. Şcolilor, nr. 40, bl. B, parter, Brăila).

Cei care doresc să doneze pot aduce produse alimentare neperisabile, precum conserve, dulciuri, cozonaci, paste făinoase, zahăr, ulei, orez, griş, făină, mălai, miere, sucuri necarbogazoase, pliculeţe de ceai sau cafea, dar şi produse de curăţenie sau de igienă personală (şampon, săpun, etc.).

Pachetele obţinute vor fi atent distribuite de voluntarii asociaţiei către bătrânii săraci din judeţ.

Asociaţia Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor este o organizaţie non-profit înfiinţată în decembrie 2015 cu sprijinul asociaţiei franceze Les Petits Frères des Pauvres, ONG cu o experienţă de 70 de ani în asistenţa persoanelor de peste 55 de ani. Prin programele sale, Asociaţia Niciodată Singur are ca scop combaterea izolării sociale, a sentimentului de singurătate şi a sărăciei vârstnicilor din România prin mobilizarea voluntarilor şi a comunităţilor locale. Organizaţia funcţionează în Bucureşti, Brăila, Constanţa, Piteşti, Ploieşti şi Târgovişte.

Mai multe detalii puteţi afla pe pagina de Facebook a evenimentului Brăila - Colectă de alimente pentru bătrâni.
Categorie articol: 

Comentarii