Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Coşmarul ratărilor continuă pentru Sportul Chiscani

• formaţia pregătită de Adrian Baldovin a pierdut cu 3-1 la Înainte Modelu • asta după un meci în care, la 1-1, Sportul a irosit două ocazii rarisime prin Alin Radu, iar Dobrin a ţintit transversala în minutul 71

 

Pentru cine nu a văzut meciul, scorul poate reprezenta un indiciu pentru a spune că jocul a fost controlat cap coadă de Înainte Modelu, însă în realitate partida a fost una echilibrată şi cu o posesie a mingei şi cu ratări uriaşe de partea Sportului Chiscani. La 2-1 pentru Înainte Modelu, oaspeţii au trimis mingea în transversală, prin Dobrin. Echipa gazdă a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 82, Daniel Ilie fiind eliminat după ce i-a produs o gravă accidentare lui Mădălin Pascu, jucătorul echipei vizitatoare fiind transportat la spitalul din Călăraşi unde a fost operat la cap, plaga produsă de adversarul său fiind una gravă, de 5 cm lungime. Dar jocului dur al gazdelor i-a picat victimă şi Chihaia, acesta a fost călcat pe mână de un adversar şi a primit îngrijiri mediale câteva minute bune pe marginea terenului.

 

Echipa gazdă a deschis repede scorul, în minutul 4, când Daniel Gheorghe a centrat în faţa porţii şi, nemarcat de nimeni, Marin a înscris ca la antrenament. După primul sfert de oră, Sportul Chiscani a făcut legea în teren şi în minutul 19 a beneficiat de patru cornere la rând, la primul dintre ele mingea trimisă, cu capul, de Alin Radu, a fost greu scoasă de sub transversală de portarul Voicu. În minutul 29, Voicu s-a remarcat din nou şi a scos mingea din vinclu, după un voleu al lui Georgian Chihaia. Sportul Chiscani a continuat să atace şi, în minutul 40, după o acţiune colectivă iniţiată de Chihaia, mingea a trecut pe la Alin Radu şi Honea, acesta i-a aşezat-o lui Zaharia care a şutat la colţul scurt, pentru 1-1. Până la pauză, echipa pregătită de Adrian Baldovin s-a masat cu întreg efectivul în jumătatea adversă de teren dar tabela nu s-a mai modificat.

Prima ocazie a părţii a doua a aparţinut tot gazdelor, Flisc (min. 58) i-a pasat lui Daniel Gheorghe care a şutat puternic de la 7-8 metri, poziţie centrală, însă Alexandru Strechie a avut un reflex de mare portar şi a evitat golul. Au urmat două ocazii rarisime de gol, trase parcă la indigo, pentru Sportul Chiscani, ambele cu Alin Radu în prim plan. În minutele 60 şi 66 Radu s-a distrat cu apărătorii de pe partea sa, a pătruns pe stânga în careul gazdelor dar de fiecare dată a ajuns pe linia de fund a terenului şi, de la 3-4 metri a încercat să-l surprindă portar cu şuturi la colţul scurt, fără şanse de a înscrie, asta în condiţiile în care, la ambele faze, în faţa porţii aşteptau colegii lui, Iordache sau Honea. Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 67, la o acţiune care nu anunţa mare lucru, Cristian Flisc a profitat de marcajul lejer făcut de apărătorii Sportului şi a marcat pentru 2-1.

Formaţia vizitatoare a preluat însă iniţiativa şi după patru minute a obţinut un corner, Zaharia a centrat foarte bine, însă Dobrin a reluat mingea, cu capul, în transversală. În minutul 82, Daniel Ilie a avut o intervenţie criminală la Mădălin Pascu şi a primit cartonaş roşu.

Cu toate că a evoluat în inferioritate numerică, Înainte Modelu s-a apărat foarte bine, iar pe contraatac, în minutul 86, a obţinut un penalty pe care l-a trsnsformat George Dobre şi scorul a devenit 3-1 pentru formaţia gazdă.

La faza imediat următoare, din 6 metri, Alin Radu a trimis mingea peste transversală şi Sportul Chiscani a pierdut cu 3-1 un meci pe care, conform raportului marilor ocazii de gol, l-ar fi putut câştiga la fel de clar.

 

Sportul Chiscani: Strechie – M. Pascu (min. 82: Mihai), Preda, Dobrin, Boga – Iordache, Chihaia (min. 89: Enache), Negru, Zaharia – A. Radu, Honea (min. 78: Cristea).
Categorie articol: 

Comentarii