Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CNAIR a anunţat semnarea contractului Drumului Expres Buzău-Brăila

• este vorba despre contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila • potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), contractul are o valoare de 16.591.031,97 lei, fără TVA

 

Se fac paşi pentru realizarea Drumului Expres Buzău-Brăila. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) S.A. a anunţat, recent, că a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila. Documentul a fost încheiat cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A. şi potrivit CNAIR valoarea totală a investiţiei este de 16.591.031,97 lei, fără TVA, cu o durată de execuţie de 24 de luni.

“Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a elaborat şi depus în data de 19 decembrie 2018 Aplicaţia de Finanţare pentru proiectul «Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila» în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă alocată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiţii, Operaţiunea-Creşterea mobilităţii pe reţeaua rutieră TEN-T globală”, se arată în cadrul comunicatului Companiei.

Tot CNAIR informează că obiectivul general al proiectului (ca parte din reţeaua TEN-T Globală) este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţii interne cu scopul de a crea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene.
Categorie articol: 

Comentarii