Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul Dumi Gym Ianca are trei medaliaţi la naţionalele de culturism

• Alexandru Rîpă a cucerit titlul naţional la classic physique • Robert Căpăţână a obţinut argintul la culturism juniori, iar Dumitru Popa şi-a trecut în cont medalia de bronz

 

În weekend-ul trecut, clubul Dumi Gym Ianca a participat cu 7 sportivi la Campionatul Naţional de culturism şi fitness, juniori şi masters, iar rezultatele sportivilor pregătiţi de Daniel Dumitrescu au fost foarte bune.

Clubul din Ianca şi-a propus ca obiectiv să cucerească două medalii în concursul juniorilor şi a obţinut trei.

În prima zi a competiţiei, Alexandru Rîpă a devenit campion naţional la classic physique.

“Noul concept este o variantă diferită de classic bodybuilding. Relaţia între înălţime şi greutate este diferită cu mai multe kilograme acceptate. Costumul de concurs este diferit şi el având minim 15 cm în lateral. Corpul ar trebui să fie acel clasic “V”, în formă bine proporţionată şi cu o prezentare artistică. Classic physique vrea să arate din nou aspectul clasic care în anii 60 şi 70 a făcut faimos culturismul. Iar sportivul nostru a îndeplinit criteriile pentru a fi campion”, a precizat Daniel Dumitrescu.

Robert Căpăţână a devenit vicecampion naţional la juniori mici, categoria 60 kg, iar Dumitru Popa a cucerit medalia de bronz la juniori mari, categoria 75 kg.

Şi ceilalţi doi sportivi de la Dumi Gym Ianca au ajuns în finală dar nu au urcat pe podium. Auraş Bratu s-a clasat pe locul al cincilea la men's physique, 174 centimetri şi tot aceeaşi poziţie i-a revenit lui Georgian Stroe la culturism, juniori mari, categoria 70 kg.

A doua zi, în concursul masters, Ionuţ Novac s-a clasat pe locul al 5-lea, iar Gelu Gheorghe pe al 6-lea.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii