Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul de robotică de la “Murgoci” susţine performanţa

• membrii clubului au organizat un spectacol caritabil la Teatrul “Maria Filotti”, unde au strâns fonduri pentru susţinerea a şase elevi capabili de performanţă, dar care se confruntă cu probleme financiare

 

Echipa de robotică “Velocity” a Colegiului Naţional “Gh. M. Murgoci”, în parteneriat cu Asociaţia de Părinţi şi Elevi a Colegiului “Murgoci”, a organizat recent, la Teatrul “Maria Filotti”, un spectacol caritabil pentru susţinerea elevilor capabili de performanţă, dar cu venituri reduse.
Evenimentul a fost unul plin de momente artistice susţinute de elevii şi grupurile liceului, după cum urmează: Cristina Antonescu, Lucian Cărbunaru, Trupa D-Strict, Silvia Eremia şi Andreea Bujor, Silvia şi Evelina Eremia, Daria Vasile şi Cristina Obreja, Bianca Bănică, Corina Bolovan, Vlad Dumitraş, Alexandru Luncan, Sabin Tudorache, Demo Velocity, Mario Ion şi Cristian Gurău.
La finalul evenimentului s-au strâns aproape 4.000 lei, bani ce vor ajunge la şase elevi de gimnaziu şi liceu din “Murgoci”, copiii care învaţă foarte bine, dar care au posibilităţi financiare reduse.
Categorie articol: 

Comentarii