Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

As Club Debate - o modalitate de dezvoltare a talentelor oratorice

Vineri, s-a inaugurat la Braila "As Club Debate", primul club de dezbateri pentru elevii braileni. In deschiderea evenimentului, profesoara Georgiana Troia de la Grupul Scolar "Anghel Saligny" a vorbit despre importanta existentei unui asemenea club si cum poate ajuta la dezvoltarea individuala a copiilor. Eleva Anca Pascu, presedinta Consiliului Judetean al Elevilor, a apreciat ca infiintarea acestui club este o mare realizare pentru organizatia pe care o reprezinta. "Invit toti elevii sa participe la actiunile acestui club de dezbateri pentru ca vor ramine cu abilitati oratorice de mare folos. Ne-am propus sa mergem si noi in alte orase, sa participam la competitii de gen si vrem sa cistigam, chiar daca nu avem experienta fata de alte cluburi similare din tara", a spus Anca Pascu.
La inaugurarea clubului brailean au fost invitati reprezentanti ai Clubului de dezbateri Argo din Ploiesti, care au facut si o demonstratie pe tema "Lumea e o scena pe care actorii se schimba tot timpul". Ei au asimilat lumea cu scoala, actorii cu elevii si profesorii cu regizorii, aducind dezbaterea intr-o zona foarte accesibila lor si cunoscuta. Dezbaterea a fost coordonata de Adrian Anton si Ana Rus din Ploiesti.
Intilnirile au continuat si simbata, de la ora 16.00, cind brailenilor le-au fost prezentate tactici si metode folosite in dezbaterile publice. La aceste evenimente a participat si directorul Grupului Scolar "Anghel Saligny", prof. Petruta Simionescu, alaturi de alti citiva profesori din scolile brailene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii