Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CLT a infiintat primul punct de informare civica in aer liber

Saptamina trecuta, Consiliul Local al Tinerilor (CLT) Braila, in parteneriat cu Fundatia pentru Mileniul III, au continuat seria activitatilor cu caracter educativ si recreativ dedicate tinerilor braileni. Astfel, in colaborare cu Serviciul de Promvarea sanatatii din cadrul Autoritatii de Sanatate Publica Braila, a luat fiinta un punct de informare civica, in aer liber, amplasat in cadrul "Disco Holiday". Pentru inceput, voluntarii celor doua organizatii au distribuit materiale informative despre educatia sexuala, masuri contraceptive si sanatatea familiei si au purtat discutii cu tinerii despre cit de important este sa fii informat in ceea ce priveste propria sanatate.
"Tot in aceasta perioada am organizat si concursul “Holiday Bike”, o competitie cu obstacole pentru biciclisti. Pe pista special amenjata, cu sprijinul Primariei Braila, s-au intrecut 10 tineri, care au trebuit sa parcurga 8 etape: rampa, platforma, obstacole, indeminare etc. Competitia a fost contratimp, iar in urma parcurgerii traseului a fost declarat cistigator studentul Daniel Costache, care a fost rasplatit pentru rezultatul obtinut. Concursul se va desfasura saptaminal, iar la sfirsitul vacantei vom organiza o etapa judeteana, cu participarea bike-rilor din Galati. Mentionam ca activitatile desfasurate sint sprijinite de primarul Constantin Cibu, dar si de Inspectoratul Judetean de Jandarmi Braila, care asigura o atmosfera fara evenimente", ne-a precizat Dumitru Girbacea, presedintele CLT Braila.
Pentru aceasta saptamina, cele doua organizatii propun tinerilor inceperea lucrarilor celei de a doua editii a scolii de vara. Anul acesta, organizatorii au decis ca subiectele de dezbatere sa fie traditiile europene in consens cu traditiile romanesti, tehnicile de negociere a conflictelor si administratia publica locala pe intelesul tinerilor. Cursurile scolii de vara sint gratuite si vor fi sustinute de lectori specializati, pe parcursul a doua saptamini. Tinerii interesati sa se inscrie o pot face la tel. 612791 sau 0747.358893 sau direct la sediul celor doua organizatii ( str. Polona nr.18 sau str. Transilvaniei nr.1).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii