Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clotilde Armand: Doamna Andronescu mai bine ar răspunde în faţa procurorilor despre dosarul Microsoft

Reacție virulentă a consilierului USR de la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, privind amendamentul introdus de Comisia de învăţământ din Senat prin care amână până la vacanţa de vară din 2017 organizarea concursului de director şi director adjunct de şcoală.

„Este inadmisibilă intervenția PSD în privinţa organizării concursului pentru directorii de şcoli. Prin amânarea susţinerii acestui concurs naţional în cursul lunii octombrie, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu încearcă să menţină politizarea conducerii şcolilor, în aşa fel încât aceasta să fie în continuare monopolizată de clientela de partid a PSD.

USR consideră că doamna Andronescu ar face mai bine să răspundă în faţa procurorilor şi judecătorilor în privinţa implicării domniei sale în dosarul Microsoft şi să lase în pace organizarea acestui concurs naţional pentru ocuparea poziţiilor de director de şcoli prin care s-ar reprofesonaliza şi depolitiza conducerea şcolilor.

USR susţine profesionalizarea şi depolitizarea tuturor structurilor din aparatul public, în aşa fel încât acestea să servească exclusiv interesul cetăţeanului, nu interese clientelare de partid”, a reacționat Clotilde Armand.

Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a declarat că intenţionează să organizeze aceste concursuri în luna octombrie. Conform deciziei ministerului, proba scrisă va avea loc pe 12 octombrie. Interviul şi evaluarea CV-ului se vor desfăşura în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie. Afişarea rezultatelor concursului este programată în data de 18 noiembrie, fiind urmată de o perioadă alocată depunerii contestaţiilor: 21-23 noiembrie.
Categorie articol: 

Comentarii