Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cloşcă tremură ca Varga

Notarul Vasile Varga şi-a vândut deja afacerea cu cabinetul notarial şi caută bilete de avion pentru destinaţii exotice, dar mai ieftine, căci aricii din buzunar sunt tare ai dracu'.

Hai, mă, c-am glumit, cum să fie arestat Cloşcă? Voi sunteţi nebuni la cap, adică ce procuror ar instrumenta ca lumea dosarul şi, mai ales, ce judecător ar avea curajul să emită mandat de arestare pe numele lui Cloşcă? E ca şi cum şi-ar tăia singur craca, asta ca să nu mai zic că i-ar băga la apă pe alţi colegi de-ai lui judecători, care şi-au făcut meseria de parcă ar fi fost subalternii d-lui Cloşcă, trecuţi corespunzător pe statul de plată.

Nu, golăniile din Piaţa Concordia trebuie să rămână în vigoare. De ce să plece Vasile Varga din oraş, doar pentru că în Brăila au început să fie vândute bulevardele, pieţele publice, iar mâine-poimâine se va legifera la notar şi adjudecarea Palatului Administrativ? Ce naiba, oameni suntem cu toţii, doar că unii dintre noi ne descurcăm să facem rost de moşteniri de la rude pe care nu le-am avut niciodată, în timp ce alţii nici măcar pământul moştenit de la tata nu îl putem recupera în justiţie, pentru că legile sunt bune, doar că-s prost interpretate şi aproape deloc aplicate.

În continuare suntem roşi de invidie. Ne ofticăm de ciudă că un nene, fie el Simion Cloşcă, dimpreună cu o mână de oameni bine orientaţi, a reuşit să-şi cumpere piaţă în centrul Brăilei. Pe voi de ce nu v-a dus mintea să faceţi chestia asta, mă?! Aţi stat toată viaţa cu mâna întinsă la leafă, aţi făcut-o pe cetăţenii corecţi, crezând că o să vă dea cineva ceva de pomană, că o să vă împroprietărească peste noapte.
Hai, la furat, fraierilor, nu l-a întins mâna la muncă cinstită!
Categorie articol: 

Comentarii