Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cloşcă face pui vii în CLM Brăila

Cred că, în sinea lui, Cloşcă ar dori să fie înjurat de 100 de ori mai tare, poate aşa îl va ajunge din urmă pe Gheorghe Caruz, alt personaj hulit din Brăila, a cărui avere am înţeles că sare lejer de 100 milioane de euro.

Acuma, e drept că nu ai cum să fii întrutotul de acord cu Simion Cloşcă nici când auzi că a donat, să zicem, 2 milioane de euro unui centru de copii bolnavi de cancer, de bătrâni, etc. Parcă îţi vine să scapi printre dinţi un "Tu-ţi rasa mă-tii de hoţoman, acu' o faci pe filantropul, nu?" Dar dincolo de toate golăniile şi combinaţiile care îi pot fi puse în cârcă lui Cloşcă, părerea mea este că altcineva ar trebui scos în faţa clasei (cum se făcea pe vremea mea) şi expus oprobiului public. Este vorba despre cei care l-au ajutat ani şi ani de zile să devină ceea ce este: un semianalfabet plin de bani, de terenuri, de ce vreţi voi. Ar trebui derulată un pic banda, cam de când a început Simion Cloşcă să facă prima brumă de bani, evident nu din muncă. Ar fi cazul să fie luaţi consilierii locali municipali care au votat pentru Cloşcă (vezi ultima mârlănie, cu 6 milioane de lei vechi chiria lunară pe toate bunurile din Piaţă). Ar trebui întrebaţi primarii Cibu şi Simionescu de sănătate în cazul "Cloşcă", ca să nu mai zic că nişte judecători ar merita dezbrăcaţi de robă pentru sentinţele scandaloase date.
Ar trebui făcute liste cu toţi şi publicate în ziare, date la televiziuni, să ştie lumea cine sunt cei care au făcut dintr-un pui pricăjit de găină ditamai Cloşca, pentru care nu au băncile atâtea conturi câte miliarde de lei are el de depozitat. Da, ar trebui mediatizate listele cu consilierii locali municipali care au votat "pentru" Cloşcă, daţi cu nume, prenume şi poză la ziar, ca să îi vadă lumea, exact ca în cazul pedofililor din America şi să se ferească de ei la viitoarele alegeri.
Vă daţi seama că după o campanie consistentă, întinsă pe câteva luni, poate chiar un an, trebuie să fii cel puţin idiot ca preşedinte de partid ca să mai pui pe unul dintre ei pe listele de vot.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii