Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CLM Brăila, în formulă completă: PNL-istul Ionel Alexandru și-a depus jurământul, în sistem videoconferință

* după demisia lui Adrian Tabarac, candidat independent la Camera Deputaților, judecătorii au validat mandatul următorului membru supleant de pe lista PNL Brăila pentru CLM * este vorba despre Ionel Alexandru, care și-a depus jurământul de credință, joi, 26 noiembrie, într-un format atipic, în sistem video

 

 

 

Consiliul Local Municipal Brăila funcționează în prezent în formulă completă, cu 27 de membri, așa cum a stabilit electoratul la Alegerile Locale din luna septembrie. Asta, după ce în ședința ordinară a CLM Brăila de joi, 26 noiembrie, și-a depus jurământul de credință încă un membru supleant de pe lista cu care PNL Brăila s-a înscris în Alegeri. Mai exact, este vorba despre Ionel Alexandru (Inspector SSM, frezor), cel care ocupă poziția 11 pe listă liberalilor. Acesta l-a înlocuit pe Adrian Tabarac, care a decis să demisioneze din CLM, nemulțumit de echipa interimară de conducere a partidului, dar și de lista de candidați a PNL la Alegerile Parlamentare. Tabarac s-a înscris în cursa electorală, ca independent, pentru un fotoliu de deputat.

Revenind la ședința CLM, aceasta s-a desfășurat în sistem video, pentru a limita răspândirea noului coronavirus, astfel că Alexandru este singurul membru CLM care și-a depus jurământul de credință într-un format atipic. Liberalul s-a aflat în biroul primarului Municipiului, Marian Dragomir, alături de acesta, de președintele de ședință, Loredana Badiu, precum și de secretarul general al Municipiului, Ion Drăgan, în timp ce restul membrilor Consiliului au participat la lucrările plenului cu ajutorul unor tablete.

După ce și-a depus jurământul de credință și și-a luat în primire mandatul, Ionel Alexandru a putut participa mai departe la lucrările ședinței.

 
Categorie articol: 

Comentarii