Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clinică pentru avorturi cu girul papal

Un document oficial britanic îi sugerează papei să deschidă o clinică pentru avorturi, să binecuvânteze o căsătorie între homosexuali şi să lanseze o marcă proprie de prezervative în timpul vizitei sale din această ţară, ce va avea loc în luna septembrie, relatează Sunday Times.

Guvernul de la Londra şi-a cerut scuze Vaticanului în urma acestui memo, redactat de Ministerul de Externe în cadrul unui pachet de materiale de informare privind vizita, ce a fost trimis inclusiv premierului.

De asemenea, echipa guvernamentală însărcinată cu organizarea vizitei papei a recomandat lansarea unei linii telefonice pentru copiii abuzaţi, ca suveranul pontif să interpreteze un cântec împreună cu regina Elisabeta a II-a pentru un eveniment caritabil şi să îşi ceară scuze pentru Armada spaniolă.

"Este, în mod clar, un document nebunesc şi nu reflectă în niciun fel politica sau punctul de vedere al Guvernului britanic sau Ministerului de Externe. Multe dintre ideile din documente sunt proaste, naive şi lipsite de respect. Textul nu a fost aprobat sau arătat miniştrilor sau înalţilor oficiali înainte de a fi pus în ciculaţie. Imediat ce înalţi oficiali au aflat de document, acesta a fost retras", a subliniat purtătorul de cuvânt al Guvernului britanic.
Categorie articol: 

Comentarii