Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clientii RBL pot lua credit pentru refinantarea altor imprumuturi

Persoanele care au incheiat contracte de economisire-creditare cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) pot folosi imprumuturile pentru refinantarea sau acoperirea altor credite ipotecare-imobiliare accesate de la alte institutii bancare.
RBL ofera produse destinate imbunatatirii situatiei locative. Filozofia produsului se bazeaza pe combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. Clientii pot beneficia de credite cu dobinzi de 6% pe an, plus comisioanele aferente. In perioada de economisire, pe linga dobinda oferita de RBL, de 3% pe an, clientii beneficiaza si de o prima de la stat de 15 % pe an, dar nu mai mult de 150 euro pe an.
In prezent, Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera clientilor sai doua tipuri de credite: Creditul Locativ si Creditul Intermediar.
Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie, in prima etapa, sa economiseasca o anumita suma de bani timp de cel putin 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei cu o dobinda fixa de 6 % pe an.
In paralel, RBL ofera clientilor sai care doresc o finantare mai rapida, Creditul Intermediar. Pe perioada creditului intermediar, rata dobinzii este de la 7,5% pe an, fixa. Dupa ce clientul economiseste cel putin 18 luni si indeplineste conditiile impuse de banca, imprumutul se transforma in Credit Locativ cu o dobinda de 6% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare.
Categorie articol: 

Comentarii