Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Claudia Maria Constantinescu va îmbrăca tricoul HC Dunărea Brăila

• fostul intern stâng de la CSM Bucureşti va juca în meciul de sâmbătă cu SCM Craiova

 

Conducerea HC Dunărea Brăila a parafat un nou transfer pentru acest sezon competiţional. Interul stâng de la CSM Bucureşti, Claudia Maria Constantinescu, a semnat cu echipa brăileană şi va fi aptă pentru jocul de sâmbătă cu SCM Craiova.
În vârsta de 25 de ani, Claudia a început să joace handbal în anul 2007, la Liceul Teoretic din Balş. În 2008, aceasta s-a legitimat la CSS Caracal, sub îndrumarea antrenorilor Larisa şi Adrian Olteanu. Constantinescu a jucat la Caracal până în 2013 şi a obţinut două titluri naţionale, la Junioare II şi III. De asemenea, a fost desemnată cel mai bun inter şi cel mai bun centru, iar în 2013 a fost golghetera Campionatului Naţional de Junioare I. În vara anului 2013, Claudia Constantinescu s-a transferat la clubul HC Zalău, acolo unde antrenorul Gheorghe Tadici a format-o ca jucătoare, fiind principala marcatoare a echipei. Aceasta a obţinut împreună cu echipa din Sălaj şi medalia de bronz în campionat.
La începutul anului 2019, Claudia s-a transferat la CSM Bucureşti, echipa cu care a câştigat medalia de argint în campionat, Cupa României şi Super Cupa din acest an, având de asemenea prezenţe cu echipa din capitală şi în Liga Campionilor.
Claudia a fost componentă a loturilor naţionale de Junioare şi Tineret.
“Mă bucur că am ajuns la un acord cu cei din conducerea HC Dunărea Brăila. Doresc să le mulţumesc celor de la CSM Bucureşti pentru sprijinul acordat pentru perioada petrecută în cadrul clubului şi pentru că mi-au dat şansa să îmi continui activitatea profesională în cadrul noului club, HC Dunărea Brăila. Cu siguranţă mă voi integra repede, îmi doresc să joc la capacitate maximă şi să îmi aduc aportul la clasarea echipei pe un loc fruntaş. Aştept să cunosc publicul brăilean şi îi invităm la sală, sâmbată, 12 octombrie la meciul cu SCM Craiova”, a declarat Claudia Constantinescu.
La rândul său, preşedintele clubului, George Caranica, s-a arătat încântat de transferul noii jucătoare.
“Claudia este un transfer important pentru echipă şi pentru Brăila. Suntem convinşi că noua noastră jucatoare se va integra rapid în angrenajul echipei noastre şi prin valoarea ei va da un aport pozitiv în jocul echipei”, a declarat Caranica.

 

 




Categorie articol: 

Comentarii