Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clanul Radulestilor

Dezvaluirea din materialul de ieri legata de relatia contractuala pe care o are Radulescu senior cu Sucursala de Distributie a "Electrica" a generat o reactie in lant, informatii noi legate de subiect ajungind la redactie. Astfel, s-a aflat ca inca de pe vremea cind compania energetica locala era condusa de senior, familia Radulescu si-a adus in firma rudele. De exemplu, fratele lui Cristian Radulescu, Mitica Radulescu, este angajat ca administrator, in timp ce doi nepoti ai seniorului, Catalin Murea si Danut Paul Sandu, ocupa posturi in cadrul Serviciului primire dosare, respectiv Registratura. Despre acest Catalin Murea a circulat zvonul ca liberala Diana Tusa ar fi incercat sa-l impuna director la APIA, dar manevra a picat.
Informatia ca Stefan Radulescu ar urma sa urce pe fotoliul de sef a impartit, practic, in doua tabere salariatii unitatii. Unii resping categoric ideea venirii lui, iar altii i-ar acorda credit prin prisma faptului ca il cunosc pe senior, care a fost si este in continuare apreciat pentru activitatea avuta in "Electrica" pe perioada sa de mandat.
Important de mentionat ca, deocamdata, nu a venit de la filiala "Electrica" ordinul de numire a lui Stefan Radulescu ca director la SDEE Electrica Braila, chiar daca Negru Ionascu a primit de citeva zile decizia de eliberare din functia de sef al unitatii amintite, fiindu-i oferit un post in cadrul Serviciului Control cu subordonare directa filialei Electrica Muntenia Nord de la Ploiesti. Pe de alta parte, sint voci care atrag atentia ca Ionascu nu ar trebui privit ca o victima. Argumentul este acela ca si el a fost numit tot politic si, mai mult, cind Alianta DA s-a rupt, iar PD a iesit de la guvernare, pentru a-si pastra fotoliul a trecut cu arme si munitii din PD in PNL.
Reamintim ca Radulescu senior este asociat la o firma care a dezvoltat in ultimii ani o relatie comerciala stabila cu "Electrica" Braila, in sensul ca a cistigat prin licitatie mai multe comenzi de executare a unor lucrari in domeniul energetic. Firma se numeste SC "Energetica Prestserv" SRL cu obiect de activitate in domeniul energetic, iar asociatul lui Radulescu este Paul Constantin.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii