Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clanul Ceauşescu din Brăila

Şmecherii din Brăila, care de 11 ani - fie boom economic, fie criză, stau şi vegetează pe banii contribuabililor, sunt directorii de la CUP Dunărea. Ştiţi voi, societatea aia care înainte s-a numit Aptercol, care dă apă cu pământ la robinete. Marele şef de la CUP Dunărea se numeşte Mihail Chiriţă, iar pe lângă el mai trăieşte bine-mersi o armată de adjuncţi, de directori de umplutură, care iau salarii dolofane doar pentru că vin şi pleacă de la serviciu. Am citit şi eu în "Obiectiv" despre acuzaţiile care li se aduc şefilor de la CUP Dunărea. Că şi-au angajat rudele pe posturi bine plătite, că folosesc maşinile în interes personal şi că, în general, trag cu tunul din orice poziţie. De parcă aceste lucruri ar trebui să ne mire. Altceva mi-a atras însă mie atenţia la articolul din Obiectiv: bre, oamenii ăştia, în frunte cu Mihail Chiriţă, sunt de 11 ani directori la CUP (fostă Aptercol). S-au schimbat regimurile politice, a apărut euro pe piaţa bancară, a căzut piaţa imobiliară, a murit Michael Jackson şi omenirea a supravieţuit sfârşitului lumii (mai ţineţi minte, pe 21 mai 2011), dar pe directorii de la CUP nu i-a clintit nici dracu' din funcţie. Chiriţă pare a fi un soi de Ceauşescu al Brăilei, şeful unui clan de care nimeni din administraţia locală brăileană nu are curaj să se atingă.
Aşa, s-a scris în Obiectiv, că Chiriţă-Ceauşescu de la CUP Dunărea face şi desface după cum vrea muşchiul lui. În afară de cititori, a avut cineva vreo reacţie? S-a sesizat dl. primar Simionescu, au fost cumva scandalizaţi consilierii locali municipali de hoţiile şi şmenurile care se produc la CUP Dunărea? Nu nimic, bre, totul e fix ca-nainte.
Până nu aterizează elicopterul pe sediul CUP, Chiriţă nu va pleca, promiţându-le oamenilor că le dă încă 10 lei la salariu, numai să stea liniştiţi la locurile lor.
Categorie articol: 

Comentarii