Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clanul Buricea, acuzat de tilharie

Vatamare corporala, constituire in grup, in vederea comiterii unei infractiuni si tilharie - acestea sint cele mai recente acuzatii aduse la adresa fratilor Buricea, din Radu Negru, de catre Cristinel C. Tinarul care a preferat sa-si pastreze anonimatul, pentru a-si proteja viata, sustine ca simbata noapte, in timp ce se afla in vizita la bunici, in comuna Gemenele, doi dintre fratii Buricea si acolitii lor l-au pindit cind a iesit de la discoteca, l-au taiat cu sabiile si, dupa ce l-au "usurat" de bijuteriile de aur si telefonul mobil, l-au lasat sa sfirseasca intr-o balta de singe.
Cristinel C. ne-a declarat ca interlopii din Radu Negru au incercat sa-l lichideze fiindca banuiau ca victima ar face parte din gruparea "Catali", din Varsatura: "Fratii Buricea cred ca am legaturi cu cei din Varsatura. M-au vazut de citeva ori, stind de vorba cu niste prieteni de acolo si or fi crezut ca si eu sint cu ei. Simbata eram la bunici si seara m-am dus la discoteca, in Gemenele. Pe la 1.00 noaptea, mergeam pe sosea si a oprit o masina in apropiere de mine. Au coborit mai multi insi si i-am recunoscut pe Costel Buricea si fratele lui, Gigel. Ei doi, impreuna cu alti citiva insi din gasca lor, au sarit pe mine cu sabiile. Au vrut sa-mi dea in cap, dar am pus mina. M-au injunghiat in picior, m-au culcat la pamint si m-au lovit in nestire. Fratii Buricea ziceau: «Dati-i, ba, cu sabia, la rotula, taiati-i picioarele!». Ca sa scap cu viata, m-am prefacut ca am lesinat, am indurat loviturile fara sa scot un zgomot si abia atunci s-au oprit. Mi-au luat lantul de aur de la git, bratara, celularul, 900.000 lei si un pachet de tigari, au urcat in masina si au fugit."
Victima agresiunii ne-a povestit ca dupa ce atacatorii au disparut in noapte, s-a ridicat de pe sosea si a strigat dupa ajutor, apoi un localnic din Gemenele l-a vazut si a telefonat la Salvare, care l-a transportat la Spitalul Judetean - corp B, in cartierul Hipodrom. Tinarul externat dupa 24 de ore de ingrijiri medicale ne-a declarat: "N-am mai stat in spital, ca mi-au zis doctorii ca daca stau mai mult de 3 zile, trebuie sa platesc spitalizarea. N-am serviciu si nu-mi permit sa arunc bani prin spitale, asa ca am plecat."
Plin de taieturi si schiopatind, din cauza plagii la coapsa dreapta, Cristian C. s-a prezentat, ieri dupa amiaza, la Inspectoratul de Politie al Judetului, pentru a reclama tilharia si a arata anchetatorilor pantalonii naclaiti de singe. Este de asteptat ca, in urma sesizarii tinarului, judiciaristii sa declanseze investigatiile, pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor atacului si identificarea autorilor. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii