Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciudatul caz al femeii care a furat băutură din benzinăria Viziru

Înţeleg să furi mâncare pentru că ţi-e foame. Sau să furi haine pentru că ţi-e frig şi nu ai cu ce să te îmbraci. Nu e legal şi nici moral să furi, dar, repet, aş fi dispus să îi înţeleg pe cei care fură mâncare sau haine.

Bă, dar să furi alcool?! Ţi-e sete, eşti dependent sau doar tâmpit?

Bănuiesc că aţi văzut imaginile cu femeia care a furat 4 sticle cu băuturi alcoolice din benzinăria din Viziru. Cel mai probabil, ea a băgat în geantă sticle de whisky sau coniac, după cum se observă pe camerele de supraveghere.

Femeia nu ştia că benzinăriile sunt dotate cu camere tocmai pentru a-i depista pe cei care au de gând să plece de la pompă fără să plătească sau să bage în traistă ce găsesc pe rafturi.

Este cel puţin bizar, ciudat, că o femeie în toată firea nu ştie în anul 2019 că benzinăriile sunt înţesate cu camere de supraveghere.

Femeia cu pricina (nu se ştie dacă e brăileancă sau nu) s-a înfipt în rafturile cu băuturi alcoolice de parcă era la ea în bucătărie. A luat de pe raft 4 sticle şi le-a îndesat în geantă. După care a dat o tură prin benzinărie, trecând prin faţa camerei video de supraveghere, probabil ca să nu îşi bată poliţiştii capul prea tare ca să o prindă.

Cu siguranţă, ea va fi identificată, prinsă şi cercetată pentru furt.

Pe mine, unul, nu furtul în sine mă contrariază, ci faptul că femeia asta nu avea habar că să furi dintr-o benzinărie e ca şi cum ai fura în direct la TV. Te află toată ţara.

Înţeleg că era duminică, pe la ora 19.00, iar femeia avea probabil setea mare sau aştepta musafiri acasă în acea seară. Dar să furi cu camerele îndreptate către tine chiar că este un gest complet neinspirat, care putea fi făcut de o persoană aflată sub influenţa alcoolului ori sub influenţa prostiei. (Johnnie WALKER)
Categorie articol: 

Comentarii