Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciuca si-a inceput activitatea la cabinetul parlamentar din Braila

Joi, deputatul PC de Galati, Liviu Bogdan Ciuca, a avut primele audiente la cabinetul parlamentar din Braila. Cetatenii au venit sa stea de vorba cu parlamentarul in speranta ca vor fi ajutati in rezolvarea unor probleme personale legate in special de justitie.
"Am discutat cu noua persoane care s-au inscris si mai sint citeva. Majoritatea au ridicat probleme de ordin juridic, legate de mosteniri, arendasi, chinul pe care il suporta un cetatean care se adreseaza justitiei. Un cetatean a avut chiar patru propuneri de initiative legislative legate de contractele de arenda, le voi avea in vedere. Voi aplica aceeasi strategie ca si la cabinetul meu din Galati, voi tine legatura cu oamenii si in masura in care e posibil ii voi ajuta. In problemele legate de justitie noi nu putem interveni decit legislativ, nu putem face presiuni asupra instantei. Daca din punct de vedere legislativ putem face ceva pentru ca un proces sa se desfasoare mai repede, o sa o facem", a spus deputatul PC.
Bogdan Ciuca a mai precizat ca s-a stabilit si programul de audiente, care va fi afisat la sediul PC, astfel incit oamenii sa stie cind sa vina. Saptaminal sau la doua saptamini un reprezentant al PC va lua legatura cu cetatenii care vor sa se inscrie in audienta, urmind ca intilnirile cu parlamentarul sa se desfasoare lunar.
Ciuca a tinut sa precizeze ca activitatea la biroul parlamentar de la Braila nu va fi doar de forma si a solicitat chiar "sa fie tras de urechi" daca nu se tine de cuvint.
La rindul sau, presedintele PC Braila, Gheorghi Obreja, a declarat ca este foarte bucuros ca, in sfirsit, acest cabinet parlamentar si-a inceput activitatea.
Categorie articol: 

Comentarii