Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciuca bătăilor s-a făcut de râs şi la Botoşani

Nici nu s-au aşezat bine în teren cele două formaţii, că Pălimaru a şi scuturat pentru prima dată plasa porţii lui Gavrilaş. Conduşi cu 1-0 încă din primul minut al partidei, brăilenii s-au văzut nevoiţi să iasă la joc şi au lăsat spaţii mari de manevră botoşănenilor care, până în minutul 26, au mai punctat de două ori. Pălimaru (min. 21) şi-a trecut în cont "dubla" după ce a reluat cu capul, din plonjon, centrarea perfectă a lui Boroştean, pentru ca, după alte două minute, servantul de la golul al doilea, Boroştean, să marcheze pentru 3-0 în urma unei curse solitare de 50 m.
La acest scor, elevii lui Popovici s-au relaxat, iar brăilenii au reuşit să reducă din diferenţă, în minutul 30, prin Tarek.
Scorul primei reprize, 4-1 pentru FC Botoşani, a fost însă stabilt de Spiridon după un corner perfect executat de Boroştean.
În repriza a doua gazdele şi-au propus să conserve avantajul luat după primele 45 de minute ale jocului şi au lăsat iniţiativa oaspeţilor. CF Brăila a jucat ceva fotbal în această parte a meciului, însă Henry (min.70) şi Pungă (min. 73) au ratat fiecare şansa de a-şi trece numele pe lista marcatorilor.
Cu şase minute înainte de finalul meciului, Homneac a marcat pentru 5-1, după ce l-a driblat şi pe portarul Gavrilaş şi a închis tabela.
Gazdele au obţinut astfel cea mai categorică victorie, iar CF Brăila a înregistrat cea mai ruşinoasă înfrângere.

CF Brăila: Gavrilaş - Bosoi, Ciortea, Ignat, Necoară- Gheţi
(min. 46: Pungă), Boghiţoi, Balaban (min.64: Henry),
Petrescu - Ndigwe, Tarek.

02cfbr2
Daniel Timofte a demisionat

CF Brăila a rămas fără antrenor principal

Antrenorul echipei CF Brăila a refuzat la finalul meciului să meargă la conferinţa de presă şi se pare că nu va mai veni deloc la Brăila după această înfrângere. Timofte nu a dat nicio declaraţie presei, însă a discutat cu oficialii de la acest meci, cărora le-ar fi transmis că nu vrea ca numele lui să fie legat de retrogradarea formaţiei de la Dunăre.
Potrivit unor menţiuni făcute de Cristian Vasc, observatorul FRF al partidei, antrenorul principal al CF Brăila, Daniel Timofte, şi-ar fi prezentat demisia la finalul partidei pierdute de echipa sa pe "Municipal" cu 5-1 în faţa echipei FC Botoşani: "Timofte le-a spus celor din conducere că renunţă la postul de antrenor şi că nu mai însoţeste echipa la Brăila".
Declaraţia observatorului a fost întărită de afirmaţiile lui Cornel Şfaiţer, preşedintele executiv al FC Botoşani: "Am înţeles că şi-a dat demisia motivând că el nu vrea să se facă de râs din cauza unor jucători care nu-l ascultă. Probabil că şi-a dat seama că retrogradarea este iminentă şi nu doreşte să-şi treacă în CV o astfel de contraperformanţă".
Conducerea formaţiei brăilene nu a făcut, ca de obicei, nicio precizare în acest sens la finalul meciului. Ulterior, am încercat să obţinem lămuriri de la Adelin Soare, însă preşedintele formaţiei CF Brăila nu a răspuns la telefon.
Categorie articol: 

Comentarii