Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cititorii Obiectivului ii demonstreaza primarului ca mai sint spatii pentru parcari

Intr-un articol publicat saptamina trecuta in cotidianul nostru era citat primarul Constantin Cibu, care se plingea ca, desi de la inceputul mandatului sau s-au facut 260 locuri noi de parcare si s-a reabilitat o mare parte dintre cele vechi, parcarile din municipiu ramin insuficiente. Primarul se plinge ca, in momentul de fata, nu se mai gasesc spatii pentru parcari. "Am facut cam in fiecare zona aglomerata din oras, unde spatiul ne-a permis. Stiu ca nu sint suficiente si ca de abia fac fata, dar modul in care s-a construit pina acum nu a fost gindit pentru numarul acesta mare de masini, iar acum acolo unde am avea nevoie de parcari ori sint niste constructii care nu isi au locul ori sint spatii verzi ce nu pot fi desfiintate", declara Cibu.
Nu toti cititorii nostri sint de acord cu aceste afirmatii, iar unii chiar au demonstrat contrariul. Intr-un comentariu postat pe internet, Elena Podaru, locatara a cartierului Hipodrom, a scris: "Cum nu mai are unde construi parcari Primaria? In Hipodrom, pe Aleea Soarelui, in fata blocului C7, este loc mult pentru marirea parcarii existente. Cind ploua, inotam in noroaie acolo. Asociatia a facut cerere la Primarie, dar deocamdata nu s-a facut nimic. Deci locuri de parcare s-ar mai gasi si Primaria ar avea de cistigat daca fiecare ar plati o taxa pentru locul de parcare. Nu mai spun de masinile vechi abandonate care ocupa locul si pe care nu le ridica nimeni, desi am auzit ca a inceput o actiune in acest sens, sau de diverse improvizatii de garaje pentru care nu stiu daca se colecteaza taxe. Solutii se gasesc, trebuie doar sa cauti!"
Intr-adevar, asa cum se poate vedea in imaginea alaturata, pe Aleea Soarelui s-ar putea amenaja o parcare foarte incapatoare. De fapt, in disperare de cauza, locatarii blocurilor alaturate folosesc deja spatiul respectiv drept parcare, insa e usor de imaginat cum arata petecul de pamint respectiv dupa o ploaie abundenta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii