Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cititorii "Obiectiv" se implica in problema parcarilor

"Sunt locuri bune de parcare in spatele Gradinitei nr. 8. Sunt acolo garaje pline cu de toate, numai masini nu. Si gradinile sunt niste focare de infectie. Foarte important, gradinile nu au ce cauta si nici garajele, ca parca suntem... Toti care au masina sa plateasca locul de parcare", este de parere Lavinia. Un cititor care semneaza "Alt loc", precizeaza: "Alt loc este pe Str. Tineretului, la intersectia cu Str. Mioritei, intre bl. C1 si Str. Mioritei, unde deja s-a desfiintat gradina de zarzavat anul trecut, cand au facut lucrari la conducta de apa. Deja se mai parcheaza cate o masina printre movilele de pamant, dar putin amenajat ar fi destule masini de parcat acolo".
"Pe Str. Anton Pann, langa gardul cimitirului "Sf.Constantin", e loc berechet pentru 30-40 de masini si s-ar termina gatuirea catre bariera Lacu Dulce. E foarte usor de facut, spatiul e gol, trebuie desfiintate bordurile, asfaltat si eventual marcat", a scris un alt cititor.
La randul sau, Vasile informeaza: "Langa PT 4 Dorobanti exista, de circa 20 de ani, un hidrofor ce ar fi trebuit sa deserveasca instalatia de incalzit cu panouri solare, instalatie dezafectata, ce nu a functionat nicio zi. In prezent, este doar un loc unde se arunca gunoaie si cresc vara balarii. S-ar putea amenaja cu usurinta o parcare pentru masinile care nu mai au loc pe Dorobanti sau un loc de joaca pentru copii, aspect neglijat total in aceasta zona".
"Gio" a scris: "Domnule primar, sunt 40-60 de masini in cartierul Obor, in spatele blocului AG6 de pe strada Oborului. Straduta de acces in parcarea actuala este dezastru, dar, dupa mai multe reclamatii nu s-a rezolvat nimic.Cu o investitie minima, de 1.000-2.000 lei, s-ar putea rezolva cu aceasta straduta, in prezent "bombardata"", in timp ce "Gioni" arata ca "Loc de parcare exista si pe Aleea Micsunelelor, din cartierul Obor, in spatele blocurilor 30, 31 si N5! Sa fie demontate gardurile metalice cu care "jmecherii" care locuiesc la parter au imprejmuit un loc pe care s-ar fi facut o parcare pentru cel putin 50 de autoturisme!!".

"Desfiintarea gradinilor, cocinilor si garajelor dintre blocuri!"

Tot un cititor care semneaza Vasile, vine cu o propunere: "Propun, pentru locuri de parcare, defiintarea gradinilor, cocinilor si garajelor din spatele blocurile C1, F1, H1, L1 s.a.m.d, din cartierul Radu Negru. Sunt spatii foarte mari care sunt folosite de fiecare dupa bunul plac, pentru gratare, depozite de butoaie etc".
"Veniti si pe I.C. Bratianu, langa unitatea militara. Este plin de garaje, pe toata lungimea strazii. Daca s-ar ridica garajele (de regula stau in ele butoaie, diverse vechituri, se face gratar), s-ar amenaja un numar dublu de locuri de parcare pentru masinile din zona", a scris un cititor care semneaza "Contribuabil".
"Cetateanu' brailean" a tinut sa-i atraga atentia primarului: "Domnule primar, faceti ceva cu parcarile de pe B-dul Dorobantilor, ca e JALEEE. Si faceti ceva in problema parcarilor care exista in spatele blocurilor de pe Dorobanti, spre cartierul Hipodrom, ca nu sunt iluminate deloc".
In fine, un cititor care semneaza "Mai, vrajitorilor din posturi bune" vine cu o problema punctuala in privinta garajelor de pe domeniul public. "Cum de a ramas doar garajul lui Titi Sgarcitu pe Buzaului? Chiar, cum de a ramas?? AAA... ce liniste..." se intreaba acesta, dand de inteles ca legea nu e aceeasi pentru toti, nici macar cand vine vorba de garaje.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii