Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cit costa sa te faci frumoasa de Sarbatori

Au venit sarbatorile de iarna si, ca de fiecare data, reprezentantele sexului frumos incearca sa isi faca timp si pentru ele, printre cumparaturi, gatitul bucatelor traditionale si organizarea petrecerilor de sezon. Si cum, cu aceasta ocazie, pregatirea trebuie sa fie un pic mai elaborata decit aceea care se face in restul anului, reporterii nostri au dat o fuga prin citeva dintre saloanele de infrumusetare din oras, pentru a afla cam cit costa sa te faci frumoasa, din cap pina in picioare, de Sarbatori.
Astfel, de exemplu, la salonul "Femina", un tratament cosmetic costa intre 35 si 150 de lei, in functie de nevoile tenului clientei si de posibilitatile financiare ale acesteia. Daca cineva nu isi permite sa isi faca un tratament poate opta pentru o masca, care, chiar daca e mai ieftina, tot nu se compara cu posibilitatile noastre de acasa. Masca costa doar 15 lei. Asa cum ne-a explicat patroana "Femina Serv", Profira Gagu, preturile sint fixate in functie de cantitatea de produse folosita pe un anumit client, dar si de cit timp isi petrece specialistul cu el. Astfel, un pensat poate costa intre 8 si 10 lei, iar un vopsit de gene si sprincene intre 20 si 25 de lei. Un epilat lung costa 25 de lei, o pedichiura 35, o manichiura 40 de lei. Si cum, imaginea nu ar fi completa fara coafura si machiaj, pentru un tuns, o doamna poate lasa la salon intre 15 si 20 de lei, iar pentru un coafat, in functie de complexitate, intre 25 si 70 de lei. Un machiaj costa in general intre 40 si 50 de lei. Am intrebat-o pe Profira Gagu care sint tendintele anului in materie de machiaj si coafura, iar aceasta ne-a explicat ca se poarta parul lung si drept, dar si buclele, sub diverse forme. Totodata, se poarta frizurile texturate, cu virfurile intoarse spre exterior. Daca la machiaj se poarta culorile stralucitoare, electrizante, la par a revenit rosul, dar nu cel aprins, ci cel mai cuminte. De asemenea, in voga pentru par este nuanta ciocolatie, blondul trecind pe planul secund sezonul acesta.

Nici o pregatire nu e completa fara un masaj

Cele care se hotarasc sa apeleze la serviciile specialistilor de la "Kameea" Concept vor gasi aici nu numai servicii de machiaj, coafura si de infrumusetare corporala ci si imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Astfel, aici, un tratament cosmetic costa 120 de lei, un pensat 7 lei, un vopsit de gene 6 lei, iar unul de sprincene tot atit. Un tuns costa 15 lei, iar un coafat intre 28 si 40 de lei, in functie de lungimea parului. Un machiaj de seara va scoate din poseta doamnelor 35 de lei. Tot aici, clientele care vor sa apeleze la o sedinta - doua de bioelectrostimulare pina la petrecerile de Sarbatori, platesc 30 de lei pe sedinta. Daca vor sa mai remedieze din celulita cu un masaj de o ora vor plati 20 de lei, pentru un masaj de reflexoterapie vor plati 15 lei, iar pentru unul corporal 25 de lei. La "Kameea" se pot gasi si tinute originale pentru Craciun sau Revelion, in boutique-ul deschis saptamina trecuta in incinta salonului. Daca vor cheltui intre 200 si 1.000 de lei, doamnele se pot alege cu tinute originale, lucrate manual, dar si cu incaltaminte pe masura. Totodata, se pot asorta si cu accesorii al caror pret este cuprins intre 30 si 100 de lei.

Celulita si centrimetrii in plus pot disparea prin tratamente ultraperformante

Doamnele si domnisoarele care doresc ca pentru petrecerea de Revelion sa se strecoare in rochia mult visata, pot apela la tratamente de infrumusetare corporala ce pot reduce din centrimetrii de pe talie, solduri, coapse, fund. Aceste tratamente le sint puse la dispozitie de citeva saloane specializate din oras, insa salonul "Isabelle" detine un aparat folosit in premiera in Braila si anume Ultralipo System. Pe scurt, UltraLipo distruge complet grasimea aflata in zonele in care noi nu o dorim, folosind unde acustice selective, non-termice, focusate pentru a sparge depozitele de grasime si pentru a reda forma si supletea. In timpul tratamentului cu UltraLipo, membranele celulelor adipoase sint rupte. Continutul adipocitului, format in principal din trigliceride, este dispersat in fluidul dintre celule si apoi eliminat prin sistemul limfatic. Testele clinice demonstreaza o reducere medie cu 4 centimetri la prima sedinta si aproape 10 cm dupa 3 sedinte. O sedinta cu ultralipo costa 250 de lei, iar doamnele fac deja coada la rezervari. Daca UltraLipo nu v-a convins, atunci puteti apela la impachetari cu alge marine, o sedinta costind 85 de lei sau la un tratament de hidratare intensiva si infrumusetare cu pulbere de aur - 100 de lei sedinta. De asemenea, se poate face electrostimulare cu benzi termice - 40 de lei sedinta, impachetari cu parargil - 60 de lei sedinta, cu namol din Marea Moarta - 60 de lei sedinta, cu extract de cafea - 50 de lei.
Daca sint doamne care nu simt nevoia sa dea jos celulita ci doar sa se rasfete un pic, ele pot apela la infasari aromoterapeutice - 60 de lei sedinta sau la impachetari corporale revitalizante cu pulbere de aur si masaj cu saculeti cu pietre energizante - 100 de lei sedinta.
Daca se doreste un tratament pentru intretinerea ochilor atunci se vor scoate din portofel 45 de lei pe sedinta, iar pentru unul impotriva imbatrinirii 65 lei.
Asadar, daca o femeie doreste sa se rasfete si sa faca tot ce se poate pentru a arata bine de sarbatori, asta insemnind sa dea atentie intregului corp, atunci va trebui sa aiba la dispozitie cel putin 250 de lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii