Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cistigatorii concursului sondaj "Parerea ta conteaza! - Alte voci, alte sedii de biblioteci"

Ziarul "Obiectiv - Vocea Brailei" a oferit, ieri, premiile cistigatorilor concursului sondaj "Parerea ta conteaza! - Alte voci, alte sedii de biblioteci", care au fost trase la sorti in direct la televiziunea "Mega TV" in urma cu citeva zile. Pe adresa redactiei au fost trimise aproape 1.000 de taloane de catre 121 de cititori.
Premiile, in valoare totala de zece milioane de lei, au ajuns la trei cititori. Florentina Stefan a obtinut premiul I de cinci milioane de lei, Juvenale Harabagiu a primit trei milioane de lei, iar cel de-al treilea cititor, Mihai Barabasu, de 77 de ani, cel mai virstnic concurent, a primit doua milioane de lei.
"Particip la concursurile organizate de ziarul dvs. de foarte multa vreme, chiar de cind scoteati ziarul “Monitorul”. Punem mereu taloane, eu sau fetele mele. Eu nu am mai cistigat, dar fetele mele au mai primit diferite premii. Bani, oua de Pasti, o excursie, un curs de fotomodele. Sint foarte bine venite aceste concursuri si voi participa in continuare. Nu avem abonament, il cumparam aproape zilnic, insa vinerea il luam intotdeauna. Urmaresc foarte mult stirile care privesc orasul, schimbarile care se fac, stirile de pe invatamint, pentru ca una dintre fetele mele este clasa a XII-a, si mai urmaresc stirile despre infractionalitate", ne-a spus Florentina Stefan, cea care a cistigat premiul I al concursului sondaj, in valoare de cinci milioane de lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii