Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Circulatia de pe B-dul Cuza, blocata de taierile de copaci

Circulatia rutiera de pe B-dul Cuza, pe tronsonul dintre Calea Calarasilor si Str. Scolilor, a fost blocata in ultimele zile din cauza operatiunilor de taiere sau toaletare a copacilor de pe spatiul verde. Dupa cum ne-a informat viceprimarul Doinita Ciocan, actiunea se incadreaza in programul anual de taieri. "S-a intrat pe bulevard, in urma cererilor de taiere si toaletare a arborilor batrini, primite de la locatarii zonei", ne-a explicat viceprimarul, adaugind ca este posibil ca in cursul zilei de azi, operatiunea sa fie finalizata.
Tot Doinita Ciocan ne-a mai informat ca de la inceputul anului in curs, din 1.068 cereri aprobate, pentru taierea unor copaci, au fost rezolvate 870. In ceea ce priveste toaletarile, din 1.300 de copaci indicati de departamentele de specialitate din cadrul Primariei si a Directiei "Seroplant" au fost cosmetizati 1.154. Pe de alta parte, din primavara si pina in prezent, s-au plantat 3.715 arbori, diverse specii, precum si 21.700 arbusti si 10.900 trandafiri.
Sumele investite, de la inceputul anului in curs, atit pentru taieri cit si pentru plantari, depasesc un milion de lei noi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii