Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Circulaţie rutieră blocată la trecerea peste calea ferată din Lacu Dulce

ieri dimineaţă, barierele s-au blocat pe roşu, iar şoferii care au ajuns în zona respectivă nu au fost lăsaţi să treacă • două ambulanţe au fost nevoite să ocolească, pentru a ajunge la pacienţi • după aproximativ o oră, traficul s-a reluat, reprezentanţii CFR informând că a fost vorba de lucrări la infrastructura de cale ferată

 

Traficul rutier s-a blocat, ieri dimineaţă, în zona trecerii la nivel cu calea ferată din Lacu Dulce. Bariera s-a înţepenit pe roşu, în jurul orei 10.00, iar şoferii au fost nevoiţi să ocolească. Chiar şi două ambulanţe au ajuns în zonă, însă au fost direcţionate pe Şoseaua Rm. Sărat, pentru a putea ajunge la pacienţi.

Iniţial, toată lumea a crezut că este vorba despre un accident, asta din cauza maşinilor adunate pe şosea, printre care erau şi ambulanţe. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi cei din cadrul CFR ne-au comunicat însă că nu a fost vorba decât despre efectuarea unor lucrări la infrastructura de cale ferată. S-au format cozi de maşini, însă şoferii au înţeles până la urmă că nu pot trece pe acolo şi au ales alte rute.

După aproximativ o oră, totul a revenit la normal. După cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt de la CFR, Oana Brânzan, la ora 11.15 s-a redeschis bariera şi traficul a revenit la normal.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii