Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Circul "Barcelona" în spectacol la Brăila

Timp de 10 zile începând de astăzi, sub cupola amenajată în parcarea supermarket-ului "Penny Market XXL", circul "Barcelona" va susţine o serie de spectacole. De luni până vineri, este programată câte o singură reprezentaţie, începând cu ora 20.00, iar sâmbăta şi duminica sunt programate câte două, de la orele 18.00 şi 20.00. Ultima reprezentaţie va fi pe 24 iulie.
Veniţi din Budapesta, artiştii vor prezenta un adevărat spectacol, ce va cuprinde acrobaţii (cu mingi, inele şi foc), clovni, fachiri, numere de echilibristică şi jonglerii, acrobaţii la mare înălţime, precum şi o adevărată paradă a animalelor: cămile, lame, cai, ponei, bivoli, crocodili, şerpi, maimuţe, capre, etc. Brăilenii vor avea parte astfel de o serie de spectacole care mai de care mai interesante.
Pentru premieră, adică doar în această seară, preţul unui bilet este de 10 lei, valabil şi pentru adulţi şi pentru copii. De sâmbătă, intrarea va costa 25 lei.
De precizat că în ediţia de astăzi ziarul "Obiectiv - Vocea Brăilei" pune la dispoziţia cititorilor un talon de intrare gratuită, valabil doar pentru copii, începând de sâmbătă 16 iulie, cu condiţia ca la spectacol aceştia să fie însoţiţi de o persoană care să cumpere bilet de la caseria circului. Decupaţi aşadar talonul din ziar, prezentaţi-l la intrarea în arenă şi vă veţi putea bucura împreună cu copilul dumneavoastră de spectacolul oferit de Circus Barcelona.
Categorie articol: 

Comentarii