Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Circ nocturn in sediul Jandarmeriei Braila

Circ in toata regula, in miez de noapte, la sediul Jandarmeriei brailene. Cei care s-au dat in spectacol au fost sase tineri beti, ridicati de pe strada, din cartierul Vidin, pentru ca faceau scandal. Pentru ca au refuzat sa se legitimeze, au devenit violenti si i-au injurat pe oamenii legii, au fost saltati si dusi la sediu. Acolo, insa, a inceput circul: tinerii, cu virste cuprinse intre 18 si 26 de ani, au inceput sa injure, sa se certe intre ei, sa se inghionteasca unul pe altul. Ba, mai mult, unul dintre acestia a inceput sa se dea singur cu capul de podea, dupa care, suparat ca jandarmii nu l-au lasat sa continue, si-a rupt hainele de pe el.
"Nu pot sa stau in picioare... Lasati-ma jos... Ma dau cu capul de pamint... Termina, lasa-ma", biiguia unul dintre tineri, care, printre cuvintele romanesti, mai strecura si cite-o injuratura in ruseste....
Jandarmii au reusit cu greu sa-i tina sub control, dat fiind ca zurbagii se manifestau dezordonat, se loveau unul pe celalalt si, de beti ce erau, au imprastiat si-un teanc de dosare. Dupa ce i-au legitimat si au intocmit toate actele necesare, jandarmii au fost obligati sa-i dea afara din sediu cu forta, fiindca tinerii nu voiau sa mai plece. Mai mult, unul dintre ei a declarat sus si tare ca-i place la jandarmi, fiindca nu-l bat si a decretat ca el de-acolo nu pleaca, decit daca vin sa-l ridice mascatii: "Cheama tu mascatii! Pe mine ma dau afara de aici numai mascatii. Da, aia ma iau de cap si de git si ma dau afara, gata!", urla unul dintre baieti, in in timp ce prietenii sai incercau sa-l convinga sa plece din sediul Jandarmeriei. Pentru ca nu s-a putut cu binele, oamenii legii au inceput sa-i tirasca, in incercarea de a-i scoate afara, insa baietii s-au zbatut si chiar au spart un geam. "Aoleu, aoleu, nu vreau sa ies, ma! Ma doare ochiul, aoleu! Stai, ma, ca ies! Aoleu, ochiul, aoleu! Aoleu, da-te, ma, sa ies, nu ma lasa sa ies!", urlau tinerii , care se zbateau, ca sa ramina inauntru. Mai mult, dupa ce, cu chiu, cu vai, au fost scosi afara, petrecaretii au incercat sa sara gardul unitatii, pentru a reveni in sediul Jandarmeriei.
"Pe timpul stabilirii identitatii persoanelor, acestea au devenit violente, ceea ce a dus la conducerea acestora la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila. In cauza au fost Intocmite actele premergatoare cercetarii penale, care vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", ne-a declarat
lt. Iulian Timofei, purtator de cuvint, in cadrul Jandarmeriei Braila
Cei sase au primit amenzi in valoare de 32 de milioane de lei, pentru tulburarea linistii publice si vor fi cercetati penal, pentru ultraj.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii