Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Circ nocturn, la inaltime

I-a injurat pe politisti, dupa care si-a gasit refugiul la inaltime, pe o casa. Asa a crezut ca poate scapa de oamenii legii un tinar de 30 de ani, din Braila, care, in noaptea de luni spre marti, a avut o disputa cu niste politisti pe care i-a injurat in plina strada. Totul s-a intimplat cind tinarul, membru al unei grupari de cartier, a iesit la plimbare prin oras, cu mopedul imprumutat de la un prieten. La un moment dat, el a cazut de pe moped, s-a ridicat si a urcat din nou in sa, insa niste politisti care l-au observat i-au facut semn sa opreasca, gindindu-se ca ar putea fi baut. Individul insa a trecut pe linga ei si s-a amuzat sa-i injure din mers, dupa care a accelerat, sperind sa-si piarda urma. Oamenii legii au pornit cu masina in urmarirea acestuia si si-au anuntat si alti colegi, astfel ca, in centrul orasului, l-au incoltit. In disperare de cauza, tinarul a intrat pe strada unde locuia o prietena de-a sa, si-a aruncat mopedul, si a urcat in graba pe o casa. Cind politistii s-au oprit in fata casei, el a amenintat ca se arunca, daca urca vreunul dupa el. In aceste conditii, politistii s-au hotarit sa-l lase in plata Domnului, si s-au retras. Ca sa fie sigur ca nu este o capcana, tinarul, care-si sunase tovarasii, le-a cerut acestora sa verifice imprejurimile, dupa care a coborit de pe casa si a urcat in graba intr-o masina pregatita special de amicii sai, ca sa-l ia de acolo. Timp de citeva zeci de minute, individul a oferit un adevarat spectacol locatarilor din zona, care au urmarit cum acesta injura si ameninta in stinga si-n dreapta, inclusiv pe ziaristii adunati la fata locului.
"S-a plimbat cu motoscuterul si de-asta l-au urmarit politistii. S-a urcat acolo, pe casa si nu s-a dat jos pina n-au plecat politistii. Nu e de pe-aici, nu e vecin de-al nostru, e dintr-o gasca de indivizi care vin noapte de noapte si fac ture pe aici, cu motocicletele. Nu stiu de ce nu-i vede si nu-i aude nimeni, nu intervine nimeni, ca noua ne e frica sa iesim in strada si sa le spunem ceva. Uitati-va la ei, ai curajul sa-i infrunti?!", ne-a spus o femeie.
Purtatorul de cuvint al IPJ Braila, subinsp. Jenel Sogor, a declarat ca oamenii legii s-au retras de la fata locului pentru ca individul ameninta ca se arunca, si nu avea rost sa-l provoace, dat fiind ca oricum, il puteau identifica usor, dupa proprietarul motocuterului: "Pentru a evita o situatie neplacuta, politistii s-au retras de la locul respectiv, tinind legatura cu proprietarul imobilului. Suspectul a fost identificat si va fi sanctionat contraventional pentru tulburarea linistii publice".
Barbatul va plati minim 700 de RON, pentru distractia de luni noapte.
Categorie articol: 

Comentarii