Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciomageala de cartier

A fost batut cu pumnii si picioarele in plina strada, drept pedeapsa pentru niste lovituri cu ranga. A patit-o un brailean de 49 de ani care a fost pindit marti seara, in Vidin, si a fost atacat in apropiere de locuinta sa de cinci indivizi, care l-au batut bine. Barbatul se intorcea de la pescuit, impreuna cu un prieten, cind s-a trezit inconjurat de mai multi indivizi care s-au napustit asupra lui si l-au lovit cu pumnii si cu picioarele. Omul a cazut la pamint, sub loviturile primite in piept, pe spate si in cap. Dupa ce indivizii l-au abandonat, fugind printre blocuri, victima s-a tirit pina in apartamentul sau, de unde a telefonat la 112, pentru a reclama atacul. Politistii si jandarmii sositi la fata locului au facut o razie in zona si in baza semnalmentelor oferite de martori, i-au gasit repede pe presupusii agresori, in numar de cinci. Solicitat sa participe la o actiune de identificare a acestora, omul a explicat ca inca nu s-a hotarit daca depune plingere, si a lasat sa se inteleaga faptul ca intentioneaza sa-si faca singur dreptate. "Mi-au farimat mina! N-au fost javre, mi-au dat una in cap, doua in spate si patru la picioare. Ce sa-i mai identific? Daca e sa-i omor eu pe aia care au dat, eu am pregatit toporul si ma duc acolo, miine dimineata, la prima ora".
Vecinii spun insa ca bataia incasata de barbat este, de fapt, pedeasa pentru faptul ca acesta s-a legat de un membru al unei grupari de cartier din Vidin, pe care l-a lovit cu ranga, in urma cu citeva zile
"Cei in cauza au fost condusi la sediul Jandarmeriei, unde au fost sanctionati contraventional pentru tulburarea ordinii si linistii publice. In cazul in care partea vatamata va depune plingere la politie sau la Jandarmerie, se vor putea intocmi actele premergatoare cercetarii penale", ne-a declarat serg. maj. Sorin Neftode, din cadrul Jandarmeriei Braila.
Deocamdata, cei cinci au fost sanctionati cu cite 1000 de RON, pentru tulburarea linistii publice.
Categorie articol: 

Comentarii