Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ciobanul care a violat o fetita de 12 ani a fost trimis in judecata

Drama unei fetite de doar 12 ani, violata de un nemernic care, culmea, mai e si familist, se afla de doua zile in atentia magistratilor de la Tribunalul Braila.
Potrivit procurorului Doina Stoian, de la Parchetul de pe linga Tribunal, in seara zilei de 16 august a. c., ora 20.30, ciobanul Gheorghe Banica, 30 de ani, tatal a doi copilasi, isi mina turma de oi pe islazul din apropierea satului Corbu Nou cind, la un moment dat, a auzit plinsete de copil, venind dinspre canalul de irigatii aflat la vreo 300 de metri. Apropiindu-se, Banica a dat peste o copila desculta, uda si imbracata sumar, care plingea si care i-a spus ca a fugit de acasa. In loc sa anunte autoritatile, ciobanul a dus-o pe fata la stina si a lasat-o sa doarma intr-un vagon. Celalalt cioban, un pusti de 17 ani, Catalin S., nu s-a impotrivit si nici nu si-a dat colegul de gol, de frica sa nu ia bataie. A doua zi, cind proprietarul stinei a sosit in control, inculpatul a trimis-o pe fata pe cimp, ca sa nu fie gasita. Mai mult, in momentul in care Cornel S., proprietarul, i-a intrebat pe cei doi daca stiu ceva despre o fata din Gulianca, disparuta de acasa, cautata de politie, respectivii au negat cu nerusinare. In noaptea care a urmat, 17/18 august, pe la ora 4.00, cind s-a intors de la pasune, ciobanul s-a decis sa o batjocoreasca pe fata de 12 ani. Desi victima s-a zbatut si a tipat, agresorul a posedat-o cu salbaticie. Degeaba a incercat celalalt cioban sa o scape, ca violatorul blocase usa pe dinauntru.
A doua zi, patronul a venit din nou la stina si din nou l-a intrebat pe Banica daca stie ceva de fetita disparuta. Din nou individul a negat. De data aceasta, insa, proprietarul stinei a gasit-o pe vicitma in vagonul inculpatului, plingind, si a anuntat politia. Raluca S., fata de 12 ani batjocorita de cioban, le-a spus anchetatorilor ca parintii ei sint plecati de doi ani in Italia si ca bunicii la care locuieste "o certau permanent si o bateau", astfel ca, pe 15 august, de Sf. Maria, a fugit de acasa. Fetita a dormit o noapte pe cimp, iar a doua zi, obosita si nemincata, desculta, doar in pantaloni scurti si maieu, a ajuns pina la un canal, unde s-a spalat si unde a fost gasita de catre ciobanul violator, plingind si strigind dupa ajutor. Gheorghge Banica a negat ca ar fi siluit-o pe fetita, insa medicul legist a descoperit probe biologice care atesta consumarea unui raport sexual complet, neprotejat, in noaptea de 17/18 august a. c. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, judecatorii respingindu-i recursul declarat in temei legal. Cercetarile continua.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii