Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cioban lovit în plin pe o trecere de pietoni din Valea Cânepii

* accidentul a avut loc aseară, fiind al treilea incident rutier grav de pe şoselele judeţului Brăila în numai câteva ore * ciobanul a fost lovit de un autoturism Renault, condus de un gălăţean de 27 de ani, care venea dinspre Constanţa * victima se afla pe trecerea de pietoni şi fost rănită grav

 

 

Încă o tragedie a avut loc aseară, a treia înregistrată pe şoselele din judeţul Brăila în numai câteva ore. După feţiţa de 12 ani accidentată mortal la Făurei şi şoferul de 61 de ani care şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un copac de pe DN 2 B, în apropierea societăţii Marex, aseară, în jurul orei 22.00, un cioban de 54 de ani, din Viziru, a fost accidentat grav, în timp ce traversa un marcaj pietonal din localitatea Valea Cânepii. Un şofer gălăţean, de 27 de ani, conducea un autoturism Renault Symbol şi venea de la Constanţa, dar, la Valea Cânepii nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni şi l-a lovit în plin pe cioban. Victima a suferit leziuni grave la cap şi a fost transportată de urgenţă la UPU Spitalului Judeţean Brăila, iar peste noapte a fost transferată la Galaţi.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul şi au întocmit dosar penal.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii