Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cioban cuţitar trimis în spatele gratiilor

judecătorii Tribunalului Brăila au dispus arestarea preventivă a inculpatului Victor B., acuzat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor • în ziua de 9 noiembrie, bărbatul de 42 de ani, care era cu oile la păscut în zona localităţii Berleşti, l-a înjunghiat cu cuţitul pe un alt cioban

 

Acuzat de tentativă de omor, inculpatul Victor B., în vârstă de 42 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. A fost vorba despre un atac sângeros între doi ciobani, unul ajungând la spital şi altul în spatele gratiilor.

După cum v-am informat în ediţia online a cotidianului nostru, în timp ce se aflau cu oile la păscut în zona satului Berleşti, oraş Ianca, doi ciobani au intrat în conflict pe fondul consumului de alcool. Unul a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt. Victima a ajuns în stare gravă la spital. Ciobanul acuzat de tentativă de omor a fost prins de poliţişti şi reţinut, el fiind dus, duminică, 10 noiembrie, la instanţă cu propunere de arestare. “Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila de arestare preventivă a inculpatului Victor B. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru tentativă la comiterea infracţiunii de omor prevăzută de art. 32 Cod penal raportat la art. 188 alin. (1) Cod penal, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 10.11.2019 până la data de 09.12.2019, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, este soluţia postată pe site-ul instanţei. Inculpatul a formulat deja contestaţie împotriva măsurii arestării, dosarul urmând să ajungă la instanţa superioară.

Potrivit poliţiştilor, în ziua de 9 noiembrie, la ora 14.30, un tânăr de 26 de ani, din judeţul Vrancea, a sesizat prin apel 112 faptul a fost tăiat cu un cuţit, în timp ce se afla în extravilanul satului Berleşti, oraş Ianca. Din cercetări, a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii avute în contradictoriu cu un bărbat de 42 de ani, din acelaşi judeţ, în timp ce se aflau cu oile la păscut, acesta din urmă i-a provocat tânărului mai multe plăgi prin tăiere. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, faţă de el fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ciobanul cuţitar de 42 de ani a fost apoi arestat şi condus în Arestul IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii